Eladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcábanEladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcában
Eladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcában
35 000 000 Ft
357,1 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcában
Eladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcában
35 M Ft
357,1 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 625 1223
ReferensSzabóné Kristóf Beáta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó 3 szobás ikerház Üllő a Viola utcában

98 m2alapterület
3szoba
állapotú
1044 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Üllő nyugodt kertvárosában eladó egy 98 nm-es, 3 szobás családi ház 1044 nm-es telken!

A családi otthon egy gyönyörű, zöld telken helyezkedik el, számtalan lehetőség adott arra, hogy egy álomkertet alakítson ki magának a leendő tulajdonos.

A házba a tágas teraszon keresztül juthatunk be, két bejáraton át. Az egyik bejárat a konyha-étkező részbe nyílik, ahonnan a jelenlegi fürdőszobába jutunk. A WC a főépület mellett, a melléképületben kapott helyet anno. A konyhától balra található a közlekedő-kamra, amely alkalmas arra, hogy fürdőszobát alakítsanak ki benne WC-vel. Ebből a helyiségből érkezünk a nappaliba ahonnan szárnyas ajtón át az egyik szoba nyílik. A nappali mellett található a napfényes előtér, a ház második bejáratával, s innen szintén egy szárnyas ajtón át jutunk a másik szobába. A kazánház és a WC mellett kaptak helyet a régi kor melléképületei, gazdasági épületei, valamint a terasz mellett egy tágas garázst építettek.

A szobák mindegyike fa padlóburkolatot kapott, a nappali, konyha-étkező és fürdő, illetve a terasz pedig hidegburkolatot.

A házat a 60-as éves közepe táján építették beton alappal, vert falazatból, éppen ezért rendkívül jó a szigetelése, nyáron hűvös, télen meleg a házban a hőmérséklet. A fa tartószerkezetű cseréptető nagyon szép állapotban van, ám új tulajdonosa kedve szerint alakíthatja új otthonát.

A fűtésről gázkazán (radiátoros központi fűtés) és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik a hideg hónapokban.

A környék remek: kertváros, de mégis közel van Üllő belvárosa, ahol számtalan bevásárlási lehetőség, hivatal, óvoda, iskola található, valamint Budapest belvárosa mindössze 25 km,- a külkerületek cirka 15 km távolságra megközelíthetők gépjárművel!

Ez a ház ideális otthona lehet, összeköltözőknek, családosoknak, vagy első otthont vásárlóknak egyaránt.

Amennyiben elnyerte tetszését és megmozgatta képzeletét e lehetőség, további információért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján! Várom hívását!
l!

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020