Tököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcábanTököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcában
Tököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcában
49 900 000 Ft
453,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Tököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcában
Tököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcában
49,9 M Ft
453,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 625 1223
ReferensSzabóné Kristóf Beáta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Tököli eladó családi ház, 3+2 szobás, a Petőfi utcában

110 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
670 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Vidéki hangulatot szeretne, könnyen megközelíthető, de mégis csendes helyen? Körbejárható, napfényes, szigetelt, önálló családi ház az álma, fűtött garázzsal, modern belsővel, fúrt kutas, megfelelő méretű telken, madárcsicsergés közepette?

Ha 5 szobás ingatlant keres, 110 m2-en, Provance-i hangulatban élne, akkor megtalálta Ön és családja új otthonát! Fedett terasz, 2 állásos garázs, 670m2-es telek, kiváló elhelyezkedés, radiátoros cirkófűtés, riasztó, zsalugáteres ablakok (thermo üveges, fa keretes), közvetlen kertkapcsolat, még a hálószobából is, mosókonyha, gardróbszoba, nagy ablakok, vastag falak, cseréptető, tágas terek, mi kellhet még?

A remek elosztás és a dupla komfort lehetővé teszi, hogy több generáció is komfortosan együtt éljen! Egyedül állónak és családosoknak is ajánjuk eme különleges életérzést. Figyelmeztetem, ezen a környéken a járókelők ismeretlenül is Önre köszönnek, az átmenőforgalom mentes utcábanm, mely egy megbízható, barátságos környéken helyezkedik el. A ház számos egyedi és praktikus megoldással láncolja magához a kifinomult ízlésű látogatóját! A fűtött garázsban két autó számára is van hely, megkímélve gépkocsiját az időjárás viszontakságaitól. A fedett terasz, a zsalugáteres ablakok és kerekes kút a 670 m2-es kertben teszi igazán teljessé az idillt!

A HÉV megálló alig 3 perc sétára található, ám a környék adottságai révén egyáltalán nem lehet hallani! Jöjjön el, győzödjön meg saját maga róla! Óvoda, iskola bevásárlási lehetőség minden a közelben.

***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól! Babaváró, CSOK, valamint személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön e-mailt! *****

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020