Családi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteres
Családi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteres
8 100 000 Ft
90 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteres
Családi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteres
8,1 M Ft
90 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 379 2676
ReferensKecskeméti József
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Családi ház eladó Tóalmás, 90 négyzetméteres

90 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
1340 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Felújítás az Andrássy-kastély mellett…
várja az ingatlan új tulajdonosát a kastélytól egy percre. A stabil alapra épített ingatlan jó lehetőség lehet a viszonylag kevés pénzzel rendelkező, de vállalkozó típusú érdeklődők számára. A felújítás után egy kellemes belső hangulatú és igazán jó helyen lévő háza lehet az új tulajdonosoknak. Az ingatlan összközműves és szinte azonnal birtokba vehető. A főépület mellett tovább menve találjuk a gazdasági épületeket és a gyümölcsfákkal teli kertet.
Mivel az ingatlan közel van az Andrássy kastélyhoz az ottani faóriások hatása, az igazán üde levegő szinte a kertből is érezhető.
Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, izületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ősfás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!


  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020