Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteres
Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteres
12 000 000 Ft
176,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteres
Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteres
12 M Ft
176,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 379 2676
ReferensKecskeméti József
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 68 négyzetméteres

68 m2alapterület
2szoba
állapotú
1289 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Neves magyarok egymás mellett…
Tóalmáson, kellemes környezetben eladó ez a korához képest jó állapotban lévő, hagyományos fazonú „kockaház”. A két jó méretű szoba mellett találunk még egy előszobát, konyhát, fürdőszobát. A stabil, száraz alapokra épített vertfal jó állapotban van. A fűtés gázkonvektoros, a melegvizet gázbojler adja. A kertben még találunk egy két helyiséges gazdasági épületet is. Az ingatlan összközműves és tehermentes. rövid időn belül költözhető. A ház minden fontos, a hétköznapi élethez, szükséges szolgáltatáshoz percekre található.
Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ősfás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval, pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020