Családi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteres
Családi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteres
20 500 000 Ft
178,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteres
Családi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteres
20,5 M Ft
178,3 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 379 2676
ReferensKecskeméti József
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Családi ház eladó Tóalmás, 115 négyzetméteres

115 m2alapterület
3 és fél szoba
állapotú
1361 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A kiegyezés útján…
található Tóalmáson ez a jó minőségű négyszobás (amerikai típusú nappali + három szoba) családi ház. A fűtése és a meleg víz ellátása gáz kombi cirkóval van megoldva. Az ingatlan dupla komfortos, mivel két fürdőszobával rendelkezik. A szobák burkolata laminált parketta, a többi helyiség járólapozva van. A rendezett, parkosított kertben találjuk a garázst és egy pincét is. Az ingatlan összközműves. Pár perces sétával elérhető minden fontos, a napi megélhetéshez szükséges szolgáltatás (boltok, buszmegállók, iskola, óvoda, orvos stb.).
Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ős fás parkjával az Andrássy-kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy megegyezünk, kiegyezünk!


  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020