Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteresTóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteres
Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteres
27 900 000 Ft
188,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteres
Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteres
27,9 M Ft
188,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 379 2676
ReferensKecskeméti József
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Tóalmási eladó családi ház, 2 szobás, 148 négyzetméteres

148 m2alapterület
2szoba
állapotú
858 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Befektetők figyelmébe! Nagy ház, nagy lehetőség! Újabb ÁRESÉS!
Tóalmáson a központtól néhány percre, aszfaltos utcában várja új tulajdonosát ez a kellemes belső hangulatú, valamikor vendégek sokaságát befogadó ingatlan. Jelenleg lakóingatlanként funkcionál, de a belső adottságainak célszerű kihasználásával átalakítható többszobás, vendég-fogadóvá is. Erre a környéken komoly igény mutatkozik! Az ingatlan fűtése és meleg-víz ellátása kombi cirkóval van megoldva. A burkolatok alapvetően járólappal kerültek kialakításra. A meglévő fürdőszoba mellett több vizesblokk is található, melyeket minimális átalakítással fürdőszobává formálhatunk. A házban találhatunk működő szellőztető berendezést, valamint az egyik szobában klímát is. El van látva kamerarendszerrel, és riasztóval is. Az ingatlan elektromos hálózata háromfázisú, és összközműves. A tágas tetőtér könnyedén beépíthető, több lakószoba és vizes helyiség kialakítható. A parkosított kertben találunk még egy gyűrűs kutat, melynek használatával olcsóbbá tehetjük a növények locsolását, továbbá két szaletli és a tágas fedett terasz is a kerthez kapcsolódva növeli az itt lakók komfortérzetét. Több gépkocsi beállására biztosít lehetőséget az udvar.
Az ingatlan fekvése jónak mondható, mivel gyalog pár perces sétával minden fontos helyi szolgáltatás elérhető.
Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ős fás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!

  • összkomfortos
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020