Eladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobásEladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobás
Eladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobás
72 800 000 Ft
391,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobás
Eladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobás
72,8 M Ft
391,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 340 8338
ReferensBem Erika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Tiszaújváros, 4+2 szobás

186 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
984 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Felteszem a csend és nyugalom "szigetén" szeretne élni. .............ahol az édenkertben érezheti magát! A minőség és a természet tökéletes "kereszteződésében" töltheti a napjait! Kertvárosi átmenő forgalomtól mentes utcában rejtőzik ez a tökéletesen megálmodott és kivitelezett ház csodaszép kertjével! Aki ide hazatér maga mögött hagyja a rohanó világ terheit. Az ingatlanban 4,5 szoba, gardrób szoba egy bálterem méretű nappali is helyet kapott. A nappaliban található kandalló nemcsak a fűtésköltségben segít be, hanem meleg hangulatot varázsol a havas téli estéken is a családi élet központjában. A tágas, világos konyha-étkező és a hozzá tartozó kamra a főzés kedvelőknek ad helyet, mely alkalmas sok vendég fogadására is.A közös életterek a ház földszintjén, külön-külön töltik be szerepüket, de ettől függetlenül összeköttetésben vannak. Átgondolt tervezésnek eredménye, hogy a hátsó teraszra, a nappaliból, étkezőből és a földszinten található dolgozó szobából is kijuthatunk. A földszinti szoba, egy velünk élő szülő számára is nagyszerű megoldás lehet. A felső szinten 3,5 szoba áll rendelkezésre. Itt mindenkinek jut egy külön szoba, és hogy a reggel is simán indulhasson a két fürdő és két toalett biztosan elegendő lesz!A fűtést a kandallón kívül gázkazán biztosítja. A járólappal burkolt helyiségekben padlófűtés, cirógatja az ember talpát. Ebben az otthonban a burkolatok és a belső kialakítás a mai kor követelményének abszolút megfelelnek, a legkényesebb ízlést is kielégítve.  A kertlocsolás fúrt kútról működik, itt csak élveznie kell a szépséget! Eleganciát otthonos hangulatot sugalló ház, tökéletes fészket biztosít Önnek és családjának. Varázslatos kertje a növényzetnek köszönhetően szomszédok és kíváncsiskodó tekintetektől mentes. Két kocsi számára is van garázs, de kocsi beálló akár több autónak nyújt parkolási lehetőséget.Az ingatlan bejárva tényleg egyik ámulatból a másikba esik az ember lánya! Jöjjön, tekintse meg, garantálom, el sem akar majd jönni leendő otthonából!
Irodánkban személyre szabott hiteltanácsadás, teljes körű INGYENES hitelügyintézéssel kedvező kamatozású hitelekkel is várjuk. Vegye igénybe szolgáltatásunkat! IDŐPONT EGYEZTETÉS MINDEN ESETBEN SZÜKSÉGES.

  • gáz (cirko)
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020