Eladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobásEladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobás
Eladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobás
17 950 000 Ft
55,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobás
Eladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobás
18 M Ft
55,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 350 3994
ReferensKerek Edina
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Tiszalúc, Táncsics utca, 7 szobás

325 m2alapterület
7szoba
felújítandó
981 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Falusi CSOK-ra és vállalkozásra is kiválóan alkalmas, háromgenerációs családi ház!

Eladó Miskolctól fél órányira, Tiszalúcon a Táncsics utcában egy 981 m2-es telken álló, háromgenerációs, tégla építésű, villanybojler és vegyes tüzelésű, 325 m2-es családi ház.
Az ingatlan egy főépületből (földszint, emelet, tetőtér) és egy külön bejáratú, de a főépületből is megközelíthető hátsó épületből (földszint, emelet) áll. A ház részét képezi még egy garázs, egy fedett tároló és egy fedett, dupla gépkocsibeálló is. A helyiségek részletes adatai a képek között tekinthetők meg. A ház alatt egy 60 m2-es és egy 16 m2-es pince került kialakításra.
Az ingatlan jelenlegi állapotát tekintve felújításra szorul, amelyet követően vállalkozásra, illetve üzlethelyiségek kialakítására is használható.
Az ingatlan per- és tehermentes.

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban, kérem, hívjon bizalommal!

Az érdeklődők számára INGYENES a bankfüggetlen hiteltanácsadás és CSOK ügyintézés.
Ha rendelkezik eladó ingatlannal, kérem, keressen meg, hogy szakértőinkkel megtalálhassuk Önnek a legjobb megoldást! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 268889

  • egyéb fűtés
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020