Eladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcábanEladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcában
Eladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcában
79 000 000 Ft
513 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Eladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcában
Eladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcában
79 M Ft
513 E Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 20 278 2271
ReferensTöreki Tímea
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 6 szobás családi ház Tatabánya a Vadrózsa utcában

154 m2alapterület
6szoba
állapotú
622 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tatabánya kedvelt részén eladó egy 2 szintes + teljes szuterénes, 6 szobás, 154 m2-es családi ház.
A ház kívül szigtelt, ajtók, ablakok ki lettek cserélve, ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A fűtése gázkazánról történik, de egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.
Az épület 3 szintes, földszint, tetőtér és teljes alapterületben alápincézett. Minden szinten fürdőszoba került kialakításra, még a szuterénben is. Itt kapott helyet egy szerelőaknás garázs is. Az udvar szépen parkosított, az öntözésről egy fúrt kút gondoskodik.
Az ingatlan megoldás lehet két generáció összeköltözésére is. Kisebb családi ház csere, amennyiben megfelelő beszámítható.
A környék jó, gondozott családi házas övezet.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal.

i.ár: 79000000 Ft
Érd.: Töreki Tímea
tel.:
e-mail:

Referencia szám: HZ044881-IT

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023