Tatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi házTatabánya eladó új építésű családi ház
Tatabánya eladó új építésű családi ház
39 990 000 Ft
222,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Tatabánya eladó új építésű családi ház
Tatabánya eladó új építésű családi ház
40 M Ft
222,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7577
ReferensRácz Gyula
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Tatabánya eladó új építésű családi ház

180 m2alapterület
5szoba
Új építésű
628 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZ, ALKALMI ÁRON, KÉSZPÉNZES VÁSÁRLÓNAK!

Ha vonzza Tatabánya folyamatosan beépülő Síkvölgyi belterületi üdülő övezete, ahol a nyüzsgő belvárosi élet helyett még találhatunk békét, nyugalmat, természetet, mindezt Tatabánya belvárosától 8 Km-re, 14 perc autóútra, akkor ez az ingatlan Önnek épült.

Meghirdetett házunk a modern kor követelményeinek mindenben megfelelően készített tervek alapján készült, hasznos alapterülete 180 m2, ami 157 m2 lakott rész és 45 m2 terasz (50%-ára redukálva) került meghatározásra. A tervezett helyiségeket részletezhetném, de Ön úgy is annak használja, aminek szeretné. Viszont ami biztos, hogy ebben a házban nem kell senkinek kompromisszumot kötnie. Itt a család minden tagja megtalálja számítását. A hirdetésben mellékelt alaprajz kellő információt fog Önnek nyújtani.

A ház elhelyezkedése és fekvése tökéletes. Könnyen megközelíthető, az út jó minőségű, a horgásztótól pár száz méterre található. Fekvésének köszönhetően a nap körbejárja.

Az ingatlan fűtése villanykazánnal lett tervezve, minden szinten padlófűtéssel (a későbbiekben, napelemmel költségmentesen használható). Viszont az utcában már a földgáz is bevezetésre került, így a gázfűtés sem jelenthet akadályt a későbbiekben.

A házban mindenhol álmennyezet található, spotlámpás megvilágítással, ahogy a tervek alapján a ház kinti része is ezzel lenne megvilágítva.

Meghirdetett árunk tartalmazza a házban kiépített víz, elektromos áram és fűtéshálózatát, a teljes belső hideg és meleg burkolatokat, beltéri ajtókat. A felső szinten komplett fürdőszoba is kialakításra került, sarokkáddal és fürdőszobaszekrénnyel. A nyílászárók műanyag szerkezetűek, nagyméretű teraszajtókkal.

A ház külső szigetelése is elkészült, a a meghirdetett ár a külső vakolást tartalmazza, a színezés már Önre vár.

A ház érvényes építési engedéllyel rendelkezik, de a használatbavételi engedély megszerzése már az új tulajdonos feladat lesz.

Az ingatlan használatbavételi engedélyének megszerzését követően belterületi hétvégi ház besorolást kapja, így a későbbiekben akár hitelezhető is lesz, viszont CSOK nem igényelhető.

A környező településeken, vagy akár 100 km-es vonzáskörzetben kisebb értékű családi ház beszámítása lehetséges!

Megköszönve megtisztelő figyelmét, további információért várom jelentkezését!

Érdeklődni: Rácz Gyula

  • komfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020