79 990 000 Ft
235,3 E Ft/m2
  • Térkép
80 M Ft
235,3 E Ft/m2
  • Térkép
+36 70 677 0893
ReferensÁdám Csaba
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Tatai családi ház eladó, 340 négyzetméteres, 6 szobás

340 m2alapterület
6szoba
állapotú
1900 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant.                                   BEFEKTETŐK, CÉGEK, NAGY CSALÁDOSOK!
Eladásra kínáljuk nagy telkes, 2 emeletes, akár több generáció együtt élésére is alkalmas Tatai családi házunkat, ami egy beruházással akár 4 lakásos, belső udvaros társasházzá, vagy cégeknek alkalmas szállássá is alakítható. A ház Tatán, a József Attila utca környékén található, egy csendes “sarokban”. A telek mérete 1685 m2, amin egy 2 emeletes, 340 nm-es lakóház található (emeletenként 170 m2), ami jelen pillanatban is két külön bejáratos lakrésszel működik. Az épületben padlófűtés található mind a két szinten, mind a két lakrészben. A lakrészek külön mérőórákkal rendelkeznek. Az “első” lakrészben a földszinten található a nappali, étkező, konyha, fürdőszoba és különálló wc. A felső szinten négy szoba, fürdőszoba, kis iroda, és tároló, illetve egy különálló wc található. A “hátsó” lakrészben egy iroda, különálló wc, tároló, konyha, szoba, és fürdőszoba található. A lakóház mellett található egy fából épített féltetős kiülő, ami nyáron alkalmas kisebb összejövetelekre, sütögetésekre.

A telken található kb. 500 nm gazdasági épület, ami jelen pillanatban tárolóként, raktárként, műhelyként illetve 3-4 autóra alkalmas fedett beállóként van használva. A telek hátsó részén kert található, amiben veteményes kert és gyümölcsfák találhatóak. Az ház egy csendes utcában található. Iskola, buszmegállók, és a Kossuth tér is (ahol található posta, bolt, kávézó, étterem, gyógyszertár, ügyelet is) 5-7 perc sétára található. A buszvégállomás és a vasútállomás is busszal közvetlen elérhető. A Tatai Ipari park 1,5 km-re, az M1-es autópálya 2 km-re található. Budapest és Győr is 30-40 perc alatt elérhető.

Befektetési szándékkal, a városrendezési terv alapján a telken kialakítható akár egy 4 külön bejáratú társasház belső udvarral, garázssorral, sőt alkalmas lehet egy kisebb átalakítás után cégek számára is munkásszállásnak, hiszen a tatai és a tatabányai ipari park valamint az autópálya is a közelben található.                                               Hívjon és nézzük meg közösen! Irodánk ingyenes szolgáltatásai: - Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel - CSOK ügyintézés - Ingyenes felmérés, tanácsadás. Irodánk egyéb szolgáltatásai: Ingatlan teljes körű felújítása- átalakítása profin, szakszerűen. Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, várom hívását! Ádám Csaba az Ön ingatlan szakértője.

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020