Családi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteresCsaládi ház eladó Tát, 76 négyzetméteres
Családi ház eladó Tát, 76 négyzetméteres
34 900 000 Ft
459,2 E Ft/m2
 • 18 fotó
 • Térkép
Családi ház eladó Tát, 76 négyzetméteres
Családi ház eladó Tát, 76 négyzetméteres
34,9 M Ft
459,2 E Ft/m2
 • 18 fotó
 • Térkép
+36 20 808 5555
ReferensMeszes-Bábszki Fanni
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Tát, 76 négyzetméteres

76 m2alapterület
3szoba
állapotú
712 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó/kiadó családi ház Táton!

 

Táton, a Fő úton eladó egy 712 m2 területű telken fekvő 76 m2-es családi ház. A ház jelenleg 2 külön bejáratú ingatlanként funkcionál, de könnyedén visszalakítható 1 lakássá.

Az ingatlan átlagos állapotú. Jelenleg az egyik ingatlan közvetlen a fő útról nyílik, üzlethelyiségként használták, ez 50 m2 alapterületű. Itt a bejáraton belépve az eladó térbe (1 kényelmes méretű szoba) jutunk, amiből nyílik a konyha, onnan pedig a mosdóba jutunk, ahol kényelmesen kialakítható akár egy fürdőszoba káddal, vagy zuhanyzóval is.

A másik lakrész bejárata az udvar felől történik, ez 38 m2 területű. Itt a bejáraton belépve egy fedett, kényelmes méretű teraszra jutunk, innen nyílik az előszoba, ahonnan szemben a hálószoba található. Jobbkéz felől a konyha található, ahonnan a fürdőszoba nyílik, onnan pedig a mosdóba jutunk. Az üzlethelyiség eladó tere és a másik ingatlan konyhai fala között lehet a 2 ingatlant kényelmesen újra egybe nyitni, csak egy gipszakrton fallal lett elválasztva. Az ingatlan melegét gázkazán biztosítja.

Az üzlethelyiség részen almérők lettek felszerelve, így a 2 lakrész akár külön-külön is kiadható, ezáltal befektetési célnak is tökéletesen megfelel!

A házhoz tartozik melléképület, az alatt pince és egy jó méretű hátsó udvar, mely zárt, privát. Az udvarba autóval nem lehet beállni, parkolás a ház előtt ingyenesen lehetséges.

Az ingatlan teljes kifizetést követően azonnal birtokba vehető!

Közelben található buszmegálló, bevásárlási lehetőség, óvoda, általános iskola, pékség, posta.

 

Kiadó az üzlethelyiség havi 80.000 forint + rezsi összegért, valamint a lakás is havi 80.000 forint + rezsi összegért.

Amennyiben egyben érdekes az ingatlan bérlése, araa is van lehetőség!

 

Az értékesítés mellett még segítséget tudunk nyújtani az adásvétel teljes lebonyolításában és amennyiben szükséges, hitelügyintézésben is!

 

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!

Matt Ingatlan Iroda - Többet adunk!

  Hirdetés

  Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

  Hirdetés

  Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2023