Taksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányonTaksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányon
Taksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányon
39 900 000 Ft
886,7 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Taksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányon
Taksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányon
39,9 M Ft
886,7 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 625 1223
ReferensSzabóné Kristóf Beáta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó nyaraló
Taksonyi eladó nyaraló, 1 szobás, a Forrás sétányon

45 m2alapterület
1szoba
állapotú
320 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

A Dunaparton, kiváló helyen, horgászoknak, kikapcsolódni vágyóknak is ideális 65 m2-es, lakóházzá alakítható nyaraló, 20 m2-es saját stéggel eladó, összközműves, 320 m2-es, belterületi telken!

A lakóövezeti besorolása miatt is számtalan lehetőséget magában rejtő ingatlan, bárki számára nyugodt, kellemes otthonná varázsolható, vagy hétvégi háznak tartható. Egy 17 m2-es teraszon keresztül juthatunk be a nappaliba, melyből nyílik egy konyha és egy fürdőszoba.
Az ingatlanhoz hozzá lett építve egy külön bejáratú, 17 m2-es helyiség, ami tárolónak vagy akár egy külön szobának is használható. A parkos kert szépen füvesített, tujákkal és virágokkal díszített.

Budapest autóval 10 km, de a városban minden megtalálható amire szüksége van! Játszótér a Duna-parton 2 perc sétával, a buszmegálló 5 perc sétával elérhető!

Ez az amit keresett? Ne habozzon! A hét bármely napján elérhető vagyok telefonon és e-mailen is, hogy Öné legyen ez a Duna-parti "pihi-Ház"!

***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól! Babaváró, CSOK, valamint személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön e-mailt! *****

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020