Szőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcábanSzőke eladó családi ház a Fő utcában
Szőke eladó családi ház a Fő utcában
7 800 000 Ft
113 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Szőke eladó családi ház a Fő utcában
Szőke eladó családi ház a Fő utcában
7,8 M Ft
113 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 292 0687
ReferensKovács Adrien
Telefonálok

Eladó családi ház
Szőke eladó családi ház a Fő utcában

69 m2alapterület
2szoba
4182 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Szőkén egy jó állapotú, 2 szobás ház, nagy méretű terasszal. Az ingatlanhoz 4182 nm-es terület tartozik, egy része akácos erdő, többi része is gazdálkodásra alkalmas.
A lakóház mellett egy góré és egy istálló épület van, mely felújítás után akár lakóingatlan is lehet. Reggelente madárfüttyre ébredhetünk a természet lágy ölén.

  • egyéb fűtés
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019