Eladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobásEladó, Szigetszentmiklós, 4 szobás
Eladó, Szigetszentmiklós, 4 szobás
58 000 000 Ft
483,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó, Szigetszentmiklós, 4 szobás
Eladó, Szigetszentmiklós, 4 szobás
58 M Ft
483,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9895
ReferensHertelendiné Szabó Mónika Krisztina
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Szigetszentmiklós, 4 szobás

120 m2alapterület
4szoba
529 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Duna part közeli családi ház került eladó sorba Budapest határában a kis Duna partján. Mesebeli hangulat a belvárostól 30 percre.

A ház téglából épült, az alsó szint régen egy légtér volt, egy hatalmas amerikai konyhás nappali. Ebből lett kialakítva a jelenlegi 2 szoba, hálószoba, fürdőszoba, konyha. A fürdőszobában zuhanykabin és fürdőkád is helyet kapott. Jelenleg az egyik szobát tárolóként használják.
Az emeleten nappali, hálószoba, külön zuhanyzós fürdőszoba, wc és konyha étkezővel található.
A ház szigetelve van, műanyag nyílászárókkal, belülről felújítást igényel.
A ház közvetlen bejáratával szemben 3 kocsibeálló van, a hely alkalmas akár fedett kocsibeállók kialakítására is.
Az utcáról egy autó beállására alkalmas fedett kocsibeállóba érkezünk, mely mellett lépcső vezet a kertbe és a házba.Több tároló is van, melyek megtarthatók vagy elbonthatók. A kertben hatalmas ősfák biztosítják nyáron is a megfelelő klímát, a tulajdonos édesapja által épített kerti pavilon kicsi csiszolással, festéssel újra hangulatos helyszíne lehet családi, baráti összejöveteleknek, kerti sütögetésnek. A kerti tavat kitakarítva újra lehet telepíteni halakkal. A tulajdonos és testvére itt élt a szüleivel, a ház több generáció együttélésére is alkalmas.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, irodánk független pénzügyi tanácsadója bank ügyintézéssel áll rendelkezésre.

Bármilyen kérdés, illetve megtekintés céljából a hét bármely napján nyugodtan keressen.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023