Szentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi ház
Szentes eladó családi ház
30 900 000 Ft
230,6 E Ft/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
Szentes eladó családi ház
Szentes eladó családi ház
30,9 M Ft
230,6 E Ft/m2
 • 15 fotó
 • Térkép
+36 20 338 8499
ReferensVárdai-Trigon Ingatlaniroda
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Szentes eladó családi ház

134 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
915 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Vásárhelyi út közelében, Kéreg utcában eladó egy 1995-ben épült, 134 m2-es, 3 szoba + amerikai konyhás nappalival rendelkező, tetőtér beépítésű családi ház.
Az épület előkertes, külső falazata a tetőtéri tűzfalak kivételével új gyártású vályogtéglából készült szakszerű kivitelezéssel. A vastagsága közel 50 cm, kellemes belső klímát és nagyon gazdaságos fenntartást biztosít a lakásnak.

A földszinten egy légtérben található a nappali, étkező és a konyha. Kedvező tájolásának köszönhetően szép világos, nyári árnyékolását az új nyílászárókra szerelt redőny biztosítja.
A hűtő-fűtő klímaberendezés segítséget nyújt a megfelelő hőérzet biztosításához.
2019-ben a nyílászáró cserén kívül a külső teraszok is megújultak, a konyha elé előtető készült.
A konyhába új konyhabútor és kerámialapos tűzhely került, mely az eladási ár részét képezi. A nappali a mai esztétikai iránynak megfelelő, letisztult, „minimál” stílusban, fehér falaival, tágas légterével, az új építésű családi házak hangulatát idézi. A tetőtérben közös közlekedőből nyíló, 2 nagyobb és egy kisebb szoba található. Az ehhez tartozó fürdőszoba ízléses, új dizájn szerinti burkolatokkal és szaniterekkel tavaly lett felújítva.
Központi fűtését és a melegvizet a konyhában elhelyezett kombi gázkazán biztosítja.
A lakóépülethez melléképület csatlakozik, melyben garázs és egy hasonló méretű tároló helyiség található, előtte térburkolattal. Az ingatlanra bevezetésre került az ipari áram (32 A), a 915 m2-es kert locsolását nortonkút biztosítja.

Megvásárlása esetén a CSOK igényelhető, melynek lebonyolításához szakszerű segítséget biztosítunk.

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020