Szentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös partonSzentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös parton
Szentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös parton
124 900 000 Ft
567,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Szentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös parton
Szentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös parton
124,9 M Ft
567,7 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 423 4682
ReferensLénártné Dr. Juhász Luca
Telefonálok

Eladó családi ház
Szentendrei eladó családi ház, 4 szobás, a Bükkös parton

220 m2alapterület
4szoba
állapotú
600 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szentendre csendes utcájában 600 nm-es gyümölcsfákkal teli telken bruttó 220 nm, nettó 191 nm-es tehermentes, azonnal költözhető családi ház eladó. A fiatalos ház 1995-ben téglából épült osztrák kivitelező által. Szentendre óvárosa 10 perc kellemes sétával elérhető a Bükkös-patak partján. A közelben óvoda, iskola, gimnázium, uszoda, bolt és pékség is megtalálható.
A nagy nappali és étkező-konyha közvetlenül kertkapcsolatos a teraszokon keresztül. A konyhából nagy spajz nyílik. A napfényes nappaliban magas minőségű spanyol kőburkolat van, a hallból egy mosókonyha nyílik, ahol a gáz-cirkó kazán is elhelyezésre került, mely az alsó szinten padlófűtés, a felső szinten radiátorokon adja a ház melegét. Az alsó szinten kádas, a felső szinten zuhanyzós tágas fürdőszoba található. A felső szintre elegáns fa borítású lépcső vezet fel, ahol a 3 külön nyíló parkettás hálószoba található.
A ház rendkívül világos, minden ablakából zöldellő fák láthatóak, mely minden korosztály számára meghitt családi otthont teremt.
Helyiséglista:
- nappali
- hall
- konyha-étkező
- spajz
- mosókonyha
- 3 hálószoba
- 2 fürdőszoba
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem, keressen bizalommal. Az ingatlanra CSOK és kamattámogatott hitel is igényelhető, melynek ügyintézését irodánk teljes körűen vállalja.

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021