Családi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteresCsaládi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteres
Családi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteres
12 200 000 Ft
125,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteres
Családi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteres
12,2 M Ft
125,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9636
ReferensMáté Barbara
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Szekszárd, 97 négyzetméteres

97 m2alapterület
2szoba
461 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szekszárdon felújításra váró családi ház eladó

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H449619 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót.

https://youtu.be/_i0Jm82fkaU

Az északi városrészen található, tágas telken helyezkedik el a kifejezetten jó állapotban megőrzött vályogház, de a mai kor követelményeinek már nem felel meg. Közművek közül az áram és a fűtést működtető gáz jelenleg is be van vezetve a házba, víz a kerti csapból vehető, illetve a csatornahálózatra való csatlakozás még nincs megoldva, de be van fizetve a kiépítés díja. A telken 4 lakásos társasház építhető. Amennyiben Ön is kíváncsi rá, hívjon, megmutatom!

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023