Szekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobásSzekszárd családi ház eladó, 4 szobás
Szekszárd családi ház eladó, 4 szobás
24 000 000 Ft
237,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Szekszárd családi ház eladó, 4 szobás
Szekszárd családi ház eladó, 4 szobás
24 M Ft
237,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 716 8761
ReferensBeda Tímea
Telefonálok

Eladó családi ház
Szekszárd családi ház eladó, 4 szobás

101 m2alapterület
4szoba
376 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: "H451210" Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Szekszárdon a Baka utcában, vegyes falazatú, részben felújított családi ház várja új tulajdonosát!


A felújítás tartalmazza a gipszkartonozás elkészítését, új villanyvezetékek, megszakítók cseréjét. A fűtés rendszer korszerűsítése megtörtént, amely egy Baxi kazánt üzemeltet 6 radiátorral. A 101 nm-es alapterületű, 3 szobás ház falazata ép, a nyílászárókat műanyagra cserélték.
A házhoz tartozik egy tároló, mely méretéből adódóan garázs átalakítására is alkalmas. Udvara elől 150 nm-es, fűvel borított, így könnyen karban tartható. A hátsó 18 nm-es rész még az új tulajdonos kialakításra vár.
A ház csendes, nyugodt környéken található, egy tisztasági festést követően azonnal költözhető!

Ajánlom fiataloknak, családoknak egyaránt, de idősebbeknek is ideális lehet. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, hívjon és nézzük meg együtt!
Reg szám: H451210

Teljes körű pénzügyi megoldások díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023