Szekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, CsatárSzekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, Csatár
Szekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, Csatár
17 000 000 Ft
309,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Szekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, Csatár
Szekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, Csatár
17 M Ft
309,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 439 8140
ReferensNagy Jánosné
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Szekszárdi eladó családi ház, 1+1 szobás, Csatár

55 m2alapterület
1 és fél szoba
Újszerű állapotú
551 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tolna megye, Szekszárd Csatári városrészben egyedi lehetőséggel tégla építésű ikerház mindkét fele egyben eladó ! Az ingatlanok külön helyrajzi számmal rendelkeznek , és külön mérő órákkal vannak felszerelve , így külön-külön is forgalomképesek. Jelenleg a két házrész össze nyitásra került, mert egy család lakja, ezért csak egyben eladó. Az ingatlan közel 900 m2-es telken található, az épület 150 nm. A telken egy 15 m2-es mobilgarázs is található.
A kisebb 55 nm házrész felújítási munkálatai a végéhez közelednek , itt is a nyílászárók hőszigeteltre lettek cserélve, minden helység új burkolatot kapott. Teljesen új a zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Jelenleg már csak apróbb , esztétikai munka van hátra. A konyhabútor a felújítás idejére kiszerelésre került , de ha a leendő tulajdonosok szeretnék , akkor bármikor visszaszerelhető. A konyhában a villanytűzhely és a mosogató vízvezetéke megmaradt , csak mint minden a házban , ez is teljesen felújításra került. A ház új villany és vízvezeték cserén esett át. Itt található külön bejárattal másfél szoba , konyha étkezővel, kamra és a Fürdő wc-vel. A házrész padlástere 15 cm kőzetgyapot szigeteléssel van ellátva.
A nagyobbik házrész 95 nm, 2014-ben teljesen felújították , ekkor fa nyílászárók , új vezetékezési munkák (villany , víz) , és a burkolat cseréje is megtörtént. Itt található 2 és fél szoba , konyha , étkező , kádas fürdő wc-vel , előszoba , kamra , és egy zárt szélfogó rész , valamint egy nagy fedett terasz. Ez a házrész kívülről 5 cm szigetelést kapott, a ház padlástere pedig 10 kőzetgyapot szigeteléssel védett.
Mindkét ingatlan szobái laminált-lappal , míg a többi helyiségek járólappal burkoltak. Az ingatlanok mindkét kapuját , és bejárati ajtaját meghagyták a tulajdonosok , s az ingatlanokat falbontással összenyitották , de ez bármikor visszaalakítható , így két külön ingatlant kaphatnak. Az ingatlanok külön helyrajzi számon vannak a telekkönyvben bejegyezve , és a közmű is külön órára van kötve mindkettő esetében.
Az ingatlan a felújított Kerámia Borműhelytől és a buszmegállótól 1-2 percre található. A Csatári bevásárlóközpont, az orvosi rendelő, általános iskola nincs messze, a központ pedig autóval 5-10 perc alatt elérhető. Az utca új burkolatot kapott, a környék közbiztonsága jó.
A ház egyben , vagy akár külön lakrészként is használható , ideális több generáció együtt élésére , akár befektetés céljára is megfelel. Ha a vételhez CSOK vagy hitel igénybevétele is szükséges, díjmentesen intézzük. Hívjon, megbeszéljük.

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019