Eladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobásEladó, Szeged, 3+2 szobás
Eladó, Szeged, 3+2 szobás
81 000 000 Ft
424,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó, Szeged, 3+2 szobás
Eladó, Szeged, 3+2 szobás
81 M Ft
424,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
ReferensRókuss Press Bt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Szeged, 3+2 szobás

191 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
860 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Újszeged Marostői városrészében várja új családját egy minden igényt kielégítő családi ház, amelynek tulajdonosai 2005-ben építették a kitűnően átgondolt tervezésű otthonukat. A telek mérete 860 nm, a lakóterület bruttó alapterülete: 257 nm, nettó alapterülete a garázzsal együtt 191 nm. Ezen felül a teraszok 51 nm-en kerültek kialakításra.
A falazat 38-as Ytong tégla, a tetőt Mediterran cserép fedi, illetve a kitűnő tájolásnak köszönhetően napkollektor is része a család energia-ellátásának.
A földszint + tetőteres ingatlan szikár jellemzői: a nappali + konyha+étkező természetesen a földszinten kapott helyett, ahogyan itt található egy jelenleg dolgozószobaként használt helyiség is, amely akár hálószobaként is tökéletes lehet. Az automata, 32 nm-es duplagarázsból közvetlen bejárat van a konyhába, illetve a hátsó közlekedőből nyíló nagy kamrába. A garázsban kapott helyet a központi porszívó, illetve természetesen vízvételi lehetőség is biztosított az autók mosásához. A földszinten külön bejáratú toalett (a fiúkra is gondolva piszoár is kiépítésre került), valamint a tusolófülkés fürdőszoba-háztartási helyiség is található. Ezen a részen van a 24 kW teljesítményű Beretta turbókazán. Figyelemre méltó, hogy van egy olyan kémény is kialakítva, amelybe a nappaliban akár egy kandalló is beköthető.
Az étkező részből és a hátsó közlekedőből megközelíthető az átlagot meghaladó fedett terasz, amely tavasztól késő őszig gyakorlatilag a család étkező-pihenő helye.
A tetőtéri részben 3 külön bejáratú hálószoba (az egyiknek saját gardrób szobája is van), egy közösségi rész, dupla mosdó kagylóval, toalettel, bidével rendelkező fürdőszoba, amelyben óriási sarokkád biztosítja a fürdési lehetőséget. A fürdőszobából nyílik a tetőtér azon része, amelyet tárolásra, mosásra is használnak, illetve itt van a napkollektor beltéri része. A napkollektor beépítésével még inkább csökkent az energia felhasználás költsége: évi 150 ezer Ft-ot nem haladja meg a nagy alapterületű ház gázszámlája – télen átlag 22-23 fokos hőmérséklet mellett, illetve az áramfogyasztásnál is 10 ezer Ft/hó költséggel számolhatnak az ide költözők.
Költséghatékonyan működtethető automata öntözőrendszer van a csodálatos, mediterrán jellegű kertben.
Ritka, hogy akadálymentesített legyen egy családi ház, itt ezt is megoldották a jelenlegi tulajdonosok: a földszinti rész akár mozgásukban korlátozottaknak is biztonságos közlekedést biztosít.
Természetesen 3 fázis és éjszakai áram is bevezetésre került.
Egy olyan otthon várja új családját, amely amellett, hogy kitűnően megépített - például a nappali nagy fesztávolságú födémszerkezete Trigon-szerkezetű; fa, egyedi beltéri nyílászárók kerültek beépítésre, a fűtés padlófűtéssel és radiátorokon keresztül történik; 2 körös riasztórendszer védi a házat; 2 légkondicionáló is szolgálja az itt lakók kényelmét -, csodálatos fényviszonyokkal is rendelkezik a sok és nagy ablaknak köszönhetően.
A családi ház tehermentes, de a beköltözés legkorábbi időpontja 2020. július vége.
Megtekintése nincs korlátokhoz kötve, állunk az érdeklődők szíves rendelkezésére!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020