Eladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobásEladó ikerház, Szarvas, 4 szobás
Eladó ikerház, Szarvas, 4 szobás
18 000 000 Ft
118,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó ikerház, Szarvas, 4 szobás
Eladó ikerház, Szarvas, 4 szobás
18 M Ft
118,4 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 962 1052
ReferensHitter Ferenc
Telefonálok

Hirdetés

Eladó ikerház
Eladó ikerház, Szarvas, 4 szobás

152 m2alapterület
4szoba
állapotú
580 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Szarvas a Körös partján fekvő fejlődő város. Itt várja új tulajdonosát egy tetszetős állapotban lévő, nem is kicsi ház teljesen védett, zárt udvarral. A parkosított kert tele virággal tökéletes kikapcsolódást tud nyújtani bárkinek.

A ház akár két generációnak is alkalmas lehet, jelenleg még nem az. Az L alakú alaprajzban az egyik szár teljes összkomforttal rendelkezi, itt egy szoba konyhás nappalis, fürdőszobás lakrész került kialakításra. A másik oldalon jelenleg 2 hálószoba és egy nappali helység található, valamint beépítésre került két hatalmas gardrobe szekrény. Szükség esetén az egyikből akár fürdőszoba is varázsolható, illetve a nappali részt átgondolva egy amerikai konyhás megoldásra, már kész is a második generációnak alkalmas lakóterület. A két külön bejárat ez is lehetővé teszi, de egy család részére összenyitva a két rész ideális lakóterület több gyermekes családnak. A falakon és mennyezeten faburkolatok és álmennyezetek vannak, amik egyrészt elég tetszetősek, különlegesek, valamint a falak festése, karbantartása hosszú távra megoldott. A bejáratok előtt növényekkel védett terasz került kialakításra átmenetként a kert és a ház között.

A kert hátsó részében garázs kapott helyett, amely mögött gazdasági épületek vannak elhelyezve, adott esetben a kicsit rendetlenebb állapotokat jó eltakarja a növényzet.

A tetőtér beépíthető, a falak elég masszívak hozzá. A környék tökéletes, kertvárosi rész, de a belváros gyalog két percre van csak. Vigyázni kell mert közel van Szarvas legjobb cukrászdája.

18000000 Ft

Referencia szám: HZ516630

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020