Szalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladóSzalkszentmárton 3 szobás családi ház eladó
Szalkszentmárton 3 szobás családi ház eladó
6 500 000 Ft
81,3 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Szalkszentmárton 3 szobás családi ház eladó
Szalkszentmárton 3 szobás családi ház eladó
6,5 M Ft
81,3 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 20 468 7950
ReferensKulik Gabriella
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Szalkszentmárton 3 szobás családi ház eladó

80 m2alapterület
3szoba
állapotú
800 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szalkszentmárton külterületén 80 négyzetméteres teljes értékű emeletes téglaház eladó!
A földszint 48 négyzetméter míg az emelet 32, így összesen 80 négyzetméter hasznos lakóterünk van!
Az épület B30-as téglából épült magas beton alapra, és masszív betonfödémmel rendelkezik, így az emelet korlátok nélkül terhelhető!
Tetőszerkezete már fóliázott szarufarendszerű, és jó állapotú kerámia cseréppel borított!
A nappaliban van külön kandalló, de az egész házban, így az emeleten is központi cirkó fűtés rendszer van, melyet egy nagy kazán lát el, ami egy külön kazánhelyiségben kapott helyet.
A nappali és a konyha egy légterű, de van külön nagy méretű kamra!
Külön Wc, valamint egy kis zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva.
A ház, mint a környéken az összes családi ház, saját házi vízművel rendelkezik, és 2 db beton emésztővel. Ez egy komolyan kialakított rendszer külön emésztő a Wc-nek, és külön a többinek. Ez a rendszer lehetővé teszi az önkomposzt rendszert, így nem kell szippantani. Vagyis nincs víz és csatorna számla, de mégis a teljes komfortot élvezhetjük!
Van még több melléképület, valamint egy jó állapotú és hasznos fóliasátor, és egy betonozott tégla garázs. A teljes kocsibeálló betonozott!
A ház a faluközponttól 8 km-re található külterületen, de egyre több itt a szép családi ház, így az állandó lakosok száma is növekszik, a kedvezőbb árak miatt!
Az utca egy utcányira van a Kiskunsági főcsatorna szép vízpartjától, ahol egy stég is tartozik a házhoz! A stég elöregedett faszerkezet, de rendelkezik a Vízügyi Igazgatóság engedélyével, így az felújítás után teljes értékűen, és jogszerűen használható!
Teljesen téliesített jó minőségű, és kedvező árú otthon! Valóban alkalmi vétel készpénzes vevőknek!

  • komfort nélküli
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020