Szabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadvaSzabadszállás, cím nincs megadva
Szabadszállás, cím nincs megadva
17 900 000 Ft
213,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Szabadszállás, cím nincs megadva
Szabadszállás, cím nincs megadva
17,9 M Ft
213,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 197 6537
ReferensMakány Klára
Telefonálok

Eladó családi ház
Szabadszállás, cím nincs megadva

84 m2alapterület
2szoba
Új építésű
715 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Otthonok és megoldások!
Szabadszállás város nyugodt részén új lakóit várja egy részben felújított családi ház, mely 715 nm telken, 84 nm alapterületen, 2 szobával rendelkezik.
A házba belépve egy tágas és napos folyosó fogad, ahonnan a helyiségek nyílnak. A két nagy szoba egymás mellett helyezkedik el, mellette a konyha-ebédlő.
A felújítás során a villanyvezeték teljes cseréje már megtörtént így ez alkalmas a teljes ház elektromos fűtése.
A ház folytatása egy nyitott (már felújított) gang és a hozzá tartozó helyiség, mely felújítása még nem fejeződött be, szükség esetén a házzal összenyitható, ezzel is növelve a lakóteret.

A házhoz tartozó kertben található egy tágas melléképület, kisebb renoválás után zárt garázsként is funkcionálhat. A telken számos kisebb-nagyobb melléképület is van, melyek állattartásra alkalmasak.

Az ingatlan egy csendes zsákutcában található, autóval könnyen megközelíthető és a közelben lévő buszközlekedésnek köszönhetően mindenki számára kényelmes lehet.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 326579

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023