Sümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteresSümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteres
Sümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteres
15 490 000 Ft
81,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Sümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteres
Sümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteres
15,5 M Ft
81,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9516
ReferensVarga Krisztina
Telefonálok

Eladó családi ház
Sümegi eladó családi ház, 4 szobás, 190 négyzetméteres

190 m2alapterület
4szoba
866 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

KIZÀRÒLAGOS MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!
Sümegen eladásra kínálok egy tègla építésű családi házat.

Eladásra kínálok a Balatontól 25 km-re Sümegen, egy tègla épitésű 190 négyzetméteres 4 szobás családi házat, mely 866 négyzetméteres telken fekszik. Az ingatlanhoz tartozik egy 40 nm- es melléképület, amely egy külön lakrészként funkciónàl, tovàbbá egy 20 nm-es mellèkèpűlet is. Az udvar nagysàga miatt több gépkocsi is tud parkolni, valmint kettő autó a fedett garàzsban is.
Téli időszakban a fűtésről vegyes tüzelésű kazàn gondoskodik, de bevezetésre került a gáz is. A csalàdi házban talàlható 3 szoba, egy tàgas nappali, konyha-étkező, valamint kialakítàsra került egy mosókonyha is. A pince kialakítàsa miatt, az ingatlan következő tulajdonosa akàr egy hangulatos boros pincèt is kilakíthat. A jelenlegi ingatlan vàrja következő tulajdonosàt, mert az ingatlan tovàbbi sok lehetőséget rejt magàban.

Sümeghez minden közel van. Rövid autót a Balaton éppúgy, mint a zalai dombvidék, Keszthely, az Európa hírű
természetes termál tófürdő Hévíz, a Somló-hegy, vagy a Magas-Bakony.
Sümegen a Balaton-felvidék legjobban helyreállított középkori kővárában minden nyáron színpompás
várjátékokkal idézik fel az egykori vitézek életét.

Sümeg a Nyugat-Dunántúl egyik barokk gyöngyszeme Veszprém megyében. Sümegen a Vár és környéke a török időket idézi. A Sümegi Vár az ország egyik legszebb, viszonylag épen megmaradt középkori erődje, amely a környezetéből magasan kiemelkedő kopár hegytetőre épült. A várba gyalogosan is fel lehet sétálni, és a várúton igénybe vehető vártaxi is közlekedik. A belváros egyedülálló barokk kisvárosi hangulattal várja az idelátogatókat. A város és környéke látnivalókban gazdag. A Vár rendezvényeivel is sok látogatót vonz.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
Varga Krisztina Otthonszakértő

  • gáz (cirko)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019