Sümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi házSümeg eladó családi ház
Sümeg eladó családi ház
33 000 000 Ft
412,5 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Sümeg eladó családi ház
Sümeg eladó családi ház
33 M Ft
412,5 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 20 258 5752
ReferensTurai Ákos
Telefonálok

Eladó családi ház
Sümeg eladó családi ház

80 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
650 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

SÜMEGI NYARALÓ, 80 NM-ES SZIGETELT CSALÁDI HÁZZAL, 650 NM-ES KERTTEL

Eladó egy hangulatos, körbekerített, 80 nm-es nyaraló-családi ház Sümeg külterületi részén. Az 650 nm-es, gyümölcsös megnevezésű terület aszfaltos úton közelíthető meg. A kertben gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, gyönyörű dísznövények, virágok és bokrok lettek ültetve.

A szigetelt házba be van vezetve a vezetékes víz, a fűtést egy fatüzelésű kandalló biztosítja. Néhány évvel ezelőtt cserélve lettek a villany - és a vízvezetékek. Csatorna és gáz nem elérhető a területen, a ház mellett szennyvíz derítő lett kiépítve.

Az épületben egy kényelmes méretű előtér-étkező, egy hangulatos konyha, egy rendkívül bájosan berendezett kis pince-kamra helyiség, egy infraszaunával felszerelt nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba - WC lett kialakítva. Az előtér-étkező helyiség felett egy kis tetőtéri hálószoba található. A ház mögött egy 15 nm-es terasz került kialakításra.

KITŰNŐ VÁLASZTÁS, HA CSENDRE, NYUGALOMRA, PIHENÉSRE VÁGYIK!

Hívjon bizalommal és győződjön meg erről személyesen is!
Dream-Ing - Álomból otthont

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023