Eladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház SülysápEladó 2 szobás családi ház Sülysáp
Eladó 2 szobás családi ház Sülysáp
10 500 000 Ft
169,4 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás családi ház Sülysáp
Eladó 2 szobás családi ház Sülysáp
10,5 M Ft
169,4 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 248 9317
ReferensEgri Zsolt
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Sülysáp

62 m2alapterület
2szoba
felújítandó
772 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az ingatlan jellemzése:
A 772 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, előkertje rendezett, a lakóházon túl egy garázs és egy tároló felépítmény található rajta, míg a völgyre néző hátsó udvara szabadon növő zöld növények által borított. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetéshez a csatorna csonk az udvaron belül megtalálható, a kiépítéshez szükséges anyagok rendelkezésre állnak, a közmű fejlesztési hozzájárulás anyagi vonzata rendezett.
Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra és tégla lábazatra épített vályog falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése egy kémény által biztosított; meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A kert locsolása és a háztartás vízellátása fúrt kút vizéről megoldott. Elektromos áram ellátása: 1x16A.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 62 m2 hasznos alapterületű lakótér bejárata az udvar felőli nagy teraszról megoldott. A teraszról önálló bejáratokon át elérhető a konyha és étkező, míg a fő lakóépületben kettő utcafronti nagy szoba, egy pihenő félszoba, előtér és kádas fürdőszoba található. Az épület jövőbeni felújítása során a fürdőszoba áthelyezésével egybenyitható a kettő épületrész.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 40% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, amennyiben a jövőbeni tulajdonos az adásvételt követően, de a CSOK igénylés előtt a vezetékes víz közművet a saját költségén bekötteti az ingatlanba. A CSOK támogatás az ingatlan finanszírozása során önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A felújításra váró családi ház Sülysáp északi dombján, szép természeti környezetben fekszik. Az udvar a Sápi patak völgye felé fut, így a hátsó teraszról a saját kertre és a völgyre örök panorámás az ingatlan. A lakóház a település központjától végig aszfaltos úton megközelíthető, közvetlen környezetében családi házak húzódnak. A vasútállomás 30 perc kényelmes sétával elérhető. Az ingatlan közvetlen vonzáskörzetében élelmiszerbolt, iskola, háziorvosi rendelő, trafik megtalálható.
Sülysáp város Budapesttől keletre a Gödöllői-dombság nyúlványainak végén, az Alsó-Tápió és a Sápi-patak völgyében helyezkedik el, szép földrajzi fekvésű környezetben, szelíd dombok, jó termőföldek és halastavak ölelésében. Sülysáp város közel 8300 főt számláló település, Budapest 40 km-es vonzáskörzetében, mely a nagykátai kistérségben terül el. A város tömegközlekedés tekintetében a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra, valamint a helyi és átmenő autóbusz forgalomra támaszkodik, közúton pedig a 31-es számú főúton érhető el. A település közellátása kielégítő, általános iskola, óvoda, önkormányzat, takarék szövetkezet, posta, háziorvosi rendelők, művelődési központ, magánkereskedések, rendszeres piac és vásár, Tesco áruház áll rendelkezésre az itt élők mindennapi szükségleteinek kielégítésére.

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021