Eladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobásEladó családi ház Sukoró, 3 szobás
Eladó családi ház Sukoró, 3 szobás
79 000 000 Ft
669,5 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Sukoró, 3 szobás
Eladó családi ház Sukoró, 3 szobás
79 M Ft
669,5 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 622 6832
ReferensZalavári Ágnes
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Sukoró, 3 szobás

118 m2alapterület
3szoba
állapotú
531 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

VELENCEI-TÓra panorámás - SUKORÓ belterületén - 2 szintes, befejezés előtt álló ház eladó. 531 nm telken, egy 2 szintes, szintenként 65 nm-es újonnan épült, - belső munkálatok még hátravannak -, amerikai konyha-nappali, 3 hálószobásra tervezett ház. Aszfaltos úton, télen-nyáron jól megközelíthető helyen. Építési engedéllyel, igény esetén teljes befejezéssel eladó. 
i.á.:  79 M Ft            tel.:
A HÁZRÓL:
Az építkezés folyamata és a jelenlegi készültségi fok a fotókon jól követhető. A  hideg- és meleg burkolatok designja az Ön ízlésére formálható. A ház tájolása kihasználja a területi adottságokat, minden ablakból gyönyörű a kilátás a Velencei-tóra illetve a közeli dombokra. 
A ház 2 teljes értékű szinten terül el. Az alsó szinten egy duplagarázs található automata garázskapuval, egy szoba, egy wc-kézmosóval és egy fürdőszobának vagy mosókonyhának kialakítható helyiség.
Innen belső lépcsőn jutunk fel a lakórészbe, de az utcai kapun keresztül itt található a gyalogos főbejárat is. Itt már kialakításra kerültek a helyiségek; amerikai konyha-étkező-nappali, 2 hálószoba, 1 fürdő és egy wc-kézmosó. Most indulnak majd a belső burkolások, ennek kiválasztása az új tulajdonos lehetősége.
A ház külseje teljesen készen van, hőszigetelt, fehérre vakolt falak, grafit szürke Bramac cserép tetőburkolat és színben passzoló ereszcsatorna. A kocsibeálló a kaputól a garázsig teljesen térkövezett, 2 autó parkolására is elegendő felület.
Műszaki tartalmában teljesen korszerű, a telek összközműves, de a házba a gáz nem lett bevezetve, a fűtés és a meleg víz is villanyról megoldott. Bekerült 2 db nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma és hamarosan szerelik a villany paneles padlófűtést.
Néhány héten belül sorra kerül a tereprendezés, a főbejárati külső lépcső kialakítása is.
A KÖRNYÉKRŐL:
A telek kényelmes méretű, a ház körül pihenőkert, gyerekjátszó is elfér. A garázs elé plusz kocsibeálló is kialakítható. Aszfaltozott utcából, télen-nyáron jól megközelíthető. A Velencei-tó közelsége sok lehetőséget ad a nyári szezonban, de az egyéb évszakok is kellemes programokat nyújtanak. Autóval az M7 autópálya nagyon megkönnyíti a közlekedést, de a buszos tömegközlekedés is jól megoldott. 
KINEK AJÁNLOM:
Akinek a hétköznapok rohanása után, a csend és nyugalom elengedhetetlenül fontos. Az M7 autópálya közelsége a Budapesti ill. a Székesfehérvári munkába járást is nagyban megkönnyíti. Ha készen áll a saját igényeiknek megfelelő otthon kivitelezésére, akkor ennél az ingatlannál biztos  lehet benne, hogy olyan lesz, amilyennek Ön megálmodja. Amennyiben igényli, a jelenlegi kivitelező a teljes befejezésig a segítségére lehet. 
i.á.: 79 M Ft         tel.:

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023