Eladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobásEladó családi ház Sukoró, 6 szobás
Eladó családi ház Sukoró, 6 szobás
94 900 000 Ft
730 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Sukoró, 6 szobás
Eladó családi ház Sukoró, 6 szobás
94,9 M Ft
730 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 70 329 5030
ReferensWollein Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Sukoró, 6 szobás

130 m2alapterület
6szoba
Felújított állapotú
892 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kiváló üzleti lehetőségként csak Önökre vár ez a Sukoró központjában levő eladó családi ház, amit 5 szobás apartmanházzá alakítottak át. De a további bővítéshez is készek már a tervek. Jelenleg folyamatosan bérbe van adva. Akár 10% körüli éves hozam! Teljes berendezéssel együtt eladó! Most érdemes lecsapni rá!

A belső terek felújítása már megtörtént. Cserélve lett a vízhálózat, villanyhálózat, fűtés, fürdőszobák, burkolatok, külső-belső nyílászárók. stb. A konyha is már a legdivatosabb, méretre készült beépített változat.

Mivel készek a tervek az apartmanház további bővítésére, ezért a további épületrész megépítéséről, a külső felújításról és a tetőtér beépítéséről, majd az új tulajdonos dönthet.

A fűtés 8 db klímával működik, ezzel biztosítva a szobánkként, egyedileg szabályozható gazdaságos fűtést-hűtést.

A ház, egy helyi viszonylatban nagynak számító 892 négyzetméteres telken fekszik. Az udvar helyet tud biztosítani a házban lakók autóinak és parkosítás után kerti partiknak is vagy a családok kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta, de akár egy medence is elfér még a ház mellett.

Elhelyezkedés szempontjából megfelelő. Csendes környék. A faluközpont és a buszmegálló is pár perces sétára. Autópályalehajtó is csak pár kilométerre két irányban is.

Komoly érdeklődőket várunk, akik meglátják a rendkívüli üzleti lehetőséget egy ilyen ház üzemeltetésében és akik biztosítani akarják a saját és családjuk anyagi biztonságát egy ilyen befektetéssel.

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023