Sopron új építésű, 4 szobásSopron új építésű, 4 szobásSopron új építésű, 4 szobásSopron új építésű, 4 szobásSopron új építésű, 4 szobásSopron új építésű, 4 szobásSopron új építésű, 4 szobásSopron új építésű, 4 szobásSopron új építésű, 4 szobásSopron új építésű, 4 szobás
Sopron új építésű, 4 szobás
64 900 000 Ft
630,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Sopron új építésű, 4 szobás
Sopron új építésű, 4 szobás
64,9 M Ft
630,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 364 8737
ReferensGráf Nándor
Telefonálok

Eladó családi ház
Sopron új építésű, 4 szobás

103 m2alapterület
4szoba
Új építésű
640 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Ennyien nem tévedhettek, ha Harkát választották lakóhelyül! Számodra is kiváló lehetőség lehet! Sopron vonzáskörzetében Harkán szép zöld környezetben fekvő 103 m2 alapterületű nappali + 3 hálószobás fedett terasszal rendelkező egyszintes családi ház eladó!
A lakásba belépve egy igazi otthon hangulata fogad. Az előszoba közvetlenül az amerikai konyhás nappaliba vezet, mely ugyan egy légterű de a tervező átgondolt munkájának köszönhetően, ügyesen tagolt. A modern vonalvezetésű minden igényt kielégítő konyha, a közelében kialakított tágas étkező, és a nappali ízlésesen berendezett, és közvetlen kapcsolattal rendelkezik a fedett teraszra. Az egész házat egységes fiatalos stílus jellemzi. Az elkanyarodó folyosó végén két hálószoba és a fürdőszoba kapott helyet. A harmadik hálószoba a bejárat közelében került kialakításra. Minden helyiségben szép divatos burkolatok és bútorzat fogadja az ide látogatót. A ház fűtéséről és melegvíz ellátásáról gáz cirkó kazán gondoskodik, de a nappaliban kandalló előkészítése is megtörtént. Az udvarban tágas zárt tároló épült. Mellette elkészült a garázs alapozása és aljzatolása is. A telek utcafronti díszes kerítése és az oldalkertek kerítése is készen van.
Kisebb tereprendezési munkák és a gyepesítés valamint a kerti díszburkolat lerakása van hátra, egyébként az ingatlan teljesen elkészült. Ez az igényes kisebb alapterületű családi ház, igazi otthona lehetne egy két gyermekes családnak. Jöjjön el és győződjön meg róla!
Irár: 64,9 MFt Kód: A -1428

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021