Somogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcábanSomogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcában
Somogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcában
3 500 000 Ft
48,6 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Somogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcában
Somogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcában
3,5 M Ft
48,6 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 579 3627
ReferensIllés Ildikó
Telefonálok

Eladó családi ház
Somogygeszti eladó családi ház a Szabadság utcában

72 m2alapterület
2szoba
felújítandó
2322 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kaposvártól 25 km-re, Somogygesztiben kínálok megvételre egy 2322 m2-es telekterületen fekvő 72 m2-es, felújításra szoruló családi házat. Az 1960-as években épült házat az évek során folyamatosan bővítették, melynek eredményeképpen nyerte el jelenlegi formáját, mely 2 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, kamra, előtér, és egy beépített teraszból áll.
A helyiségek linóleummal, cementlappal és kerámialappal borítottak. Fűtése konvektorral megoldott, meleg vizet gázbojler biztosít, a nyílászárók pedig hagyományos fa keretesek.
A házhoz tartoznak melléképületek, ólak, tárolók. Alkalmas a terület állattartásra, gazdálkodásra is. A nyugodt, csendes falu gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el, melyben iskola, óvoda és bolt is van.
Vállalkozó szelleműeknek szívből ajánlom, hiszen akár turistaháznak, akár falusi turizmusnak keresnek megfelelő helyet, itt megtalálhatják.
De mindenkinek ajánlom, akit vonz a természet közelsége, akár nyaralónak, akár életvitelszerű lakhatásra keres magának egy igazi otthont.

  • gáz (konvektor)
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019