152 000 000 Ft
878,6 E Ft/m2
  • Térkép
152 M Ft
878,6 E Ft/m2
  • Térkép
+36 30 950 0300
ReferensSzabó Gyula
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás családi ház Solymár

173 m2alapterület
5szoba
Újszerű állapotú
756 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Csodálatos polgári stílusú ház, egyedülálló örök panorámával eladó Solymár csendes utcájában.
Évtizedek tapasztalata és gyakorlata valósult meg építészeti és kivitelezési, valamint kertészeti szempontból is.

A fő terasz a Pilis dombjaira néz, szemet gyönyörködtető panorámát, hatalmas szabad külső teret és mindig tiszta levegőt ad az év minden szakában.

A tető födémszerkezete egyedülálló módon kivitelezett, oszlopmentes statikai bravúr, így nem zavarja meg a kilátást semmilyen tartószerkezet.

Az utca felől kényelmes, tágas fűtött dupla garázs fogad, ahol egyéb járművek, eszközök is helyet találnak, valamint hideg-meleg víz és csizmamosó is rendelkezésre áll. A garázs alapterülete a ház 159nm-én felül még 36nm! Az eladási ár tartalmazza.

Az ötletes lépcsőfeljáratot körben növényzet színesíti, a korábban ültetett fák, bokrok, sövény mára egészségesen megnőttek a gondozásnak, locsolásnak köszönhetően.

A ház bejárata felől, a garázs tetején kialakított terasz felett is pazar kilátás nyílik, korábbi években ezen a teraszon lett medence felállítva. Az alsó szinten eddig házi konditerem működött, oszlopokkal elválasztott terekre bontva a légteret. Helyet kapott a szauna mellett merülőmedence is és egy igényes fürdőszoba.
Az előszobában hatalmas beépített szekrény fogad be szinte végtelen mennyiségű kabátot, táskát, cipőt. A feljáratban számos díszítőelem, spotlámpák biztosítanak elegáns külsőt. A belső lépcső széles, jól kiszámolt meredekségű. Kényelmes közlekedő a szintek között. Mindemellett az építmény teljesen körbejárható kívülről.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020