Soltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi házSoltvadkert eladó családi ház
Soltvadkert eladó családi ház
46 000 000 Ft
282,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Soltvadkert eladó családi ház
Soltvadkert eladó családi ház
46 M Ft
282,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 334 3545
ReferensSzilaj Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Soltvadkert eladó családi ház

163 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
460 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Soltvadkert város központjában, mégis csendes helyen eladó egy modern, letisztult családi ház. Az ingatlan földszintjén található a tágas és világos nappali, a modern konyha és étkező, melyek egy légtérben, mégis külön helyezkednek el. Innen juthatunk el a fél szintekkel eltolt emeleti részekhez, ahol összesen négy hálószoba és két fürdőszoba található. Különlegessége, hogy egy galérián át az étkező-nappalira láthatunk. Szintén a nappaliból vezet a lépcső a fél szinttel lejjebb található mosókonyhához és az utcáról megközelíthető, elektromos kapuval ellátott dupla garázshoz. Tovább haladva juthatunk el szinte az egész épület alatt elhelyezkedő száraz és nagy pincéhez, ahol a vegyes tüzelésű kazán üzemel. Az ingatlan fűtése központi fűtés, mely a vegyes és a gázkazánról is egyaránt működtethető.
Az ingatlan egy 460 nm-es, parkosított és térkövezett telken található, mely méretéből adódóan könnyen karbantartható.
Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel és csok tanácsadással, valamint teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukciókkal lepjük meg Önt.
Bővebb információért keressen bizalommal!

  • házközponti
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020