Sátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcábanSátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcában
Sátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcában
11 900 000 Ft
100,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Sátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcában
Sátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcában
11,9 M Ft
100,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 984 2570
ReferensVarró József
Telefonálok

Eladó családi ház
Sátoraljaújhely eladó családi ház a Batsányi János utcában

118 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
277 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

B.-A.-Z. megye, Sátoraljaújhely város, Szlovákiai határátkelő mellett, attól 150m-re lévő régi stílusú, nagypolgári családi ház eladó. Az ingatlan 277nm-es telken fekszik, jó környéken, jó helyen, kimondottan csendes utcában, a városi piac szomszédságában. A ház korabeli, kétrendbeli lakóház, melyet az évek során többször átépítettek a mai kor igényeinek megfelelően. A felújítások nem teljeskörűek, további korszerűsítések szükségesek a jövőben. Jelenlegi állapotában, egy festés után beköltözhető. A további felújítások, az egyedi igények és elképzelések szerint megvalósíthatók. A felújításhoz és vásárláshoz, állami támogatás igényelhető, bizonyos feltételek teljesülése esetén. Kedvező, lakáscélú hitelek szintén igénybe vehetők.
Az ingatlan alápincézett. 40nm-es pincével, különálló garázzsal, gáz-központi fűtéssel, ipari árammal, vegyes tüzelésű kazánnal ellátott. Elhelyezkedése alkalmassá teszi, raktárként, ill. telephelyként történő hasznosítását is, a lakáscélú funkciói mellett.
Ajánlatával, kérdéseivel, kérem, keressen, az M 176135 azonosítóra történő hivatkozással.

  • egyéb fűtés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021