Sámsonháza eladó családi házSámsonháza eladó családi házSámsonháza eladó családi házSámsonháza eladó családi házSámsonháza eladó családi házSámsonháza eladó családi házSámsonháza eladó családi házSámsonháza eladó családi házSámsonháza eladó családi házSámsonháza eladó családi ház
Sámsonháza eladó családi ház
20 500 000 Ft
128,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Sámsonháza eladó családi ház
Sámsonháza eladó családi ház
20,5 M Ft
128,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 436 1615
ReferensCsizmár Sándorné
Telefonálok

Eladó családi ház
Sámsonháza eladó családi ház

160 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
1200 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Nógrád megyében a Mátra és a Cserhát ölelésében található Sámsonházán egy kétszintes, 160 m2-es családi ház. Az alsó szinten konyha, étkező, nappali, lépcsőfeljáró és kazánház található. Az emeleten helyezkedik el a fürdőszoba, valamint 4 szoba, melyből az egyikhez erkély is tartozik. A padlástér beépíthető, további szobák kialakítására alkalmas. Az ingatlanban 2019-ben felújítás kezdődött,melynek során többek között redőnnyel, rovarhálóval szerelt műanyag nyílászárókat kapott, újonnan lett kialakítva a központi fűtés vegyes tüzelésű kazánnal (gázcsonk az udvarban), valamint festés, burkolatcsere is történt.
Állandó lakhatásra és nyaralónak is kiválóan alkalmas.
A közelben található az országban egyedülálló buddhista Sztúpa és templom, valamint a méltán híres Szentkúti Nemzeti Búcsújáró Kegyhely, illetve a vilagversenyeknek is helyt adó Maconkai horgásztó. A környék a túrázás és sportolás szerelmeseinek remek lehetőséget biztosít, de a horgászok, vadászok is hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek.
A 21-es főúton Budapest 1 óra alatt elérhető.

  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021