Rácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladóRácalmás 4 szobás családi ház eladó
Rácalmás 4 szobás családi ház eladó
44 900 000 Ft
320,7 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Rácalmás 4 szobás családi ház eladó
Rácalmás 4 szobás családi ház eladó
44,9 M Ft
320,7 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 20 440 8693
ReferensKövér Gabriella
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Rácalmás 4 szobás családi ház eladó

140 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
1140 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Rácalmás központjának csendes utcájában eladó szép családi ház.

A telek 1140 m2. A 140 m2 hasznos alapterületű ingatlan 1995-ben, 38-as poroton téglából épült, hőszigetelő vakolattal ellátott egyszintes épület. Tetőszerkezete tökéletes állapotú, a tető héjazata cserép.
A ház egy része alápincézett, a pince 50 m2 nagyságú, szuterén jellegű helyiség.
A beltér elosztása a ma is hangulatos amerikai konyhás nappali, nagy étkezővel és három tágas, szép világos, jól elkülönülő hálószoba. A fürdő káddal és tusolóval, illetve dupla mosdóval felszerelt. A nappaliból közelíthető meg az utca felöli fedett terasz és a hátsó kertrészre néző, árnyékolóval ellátott nyitott terasz. Nyílászárói korszerű, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag ablakok és kültéri ajtók. A ház fűtését egy éves kondenzációs gázkazán biztosítja, a szobákban radiátorok, a hidegburkolatú helyeken padlófűtés gondoskodik a kellemes melegről. A melegvíz ellátásért hőtárolós gázbojler felel.
A házhoz tartozik egy különálló, 30 m2 nagyságú garázs is.
Az ingatlan korszerűsítése folyamatos volt, így vezetékrendszere (villany, víz, gáz) megfelelő állapotú, a kémény bélelése megtörtént és ipari áram is van.

Tehermentes, akár azonnal birtokba vehető.
Bővebb információért keressen bizalommal!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020