Eladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház PusztaszabolcsEladó 4 szobás családi ház Pusztaszabolcs
Eladó 4 szobás családi ház Pusztaszabolcs
29 000 000 Ft
322,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás családi ház Pusztaszabolcs
Eladó 4 szobás családi ház Pusztaszabolcs
29 M Ft
322,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 310 1349
ReferensMatkovics Nikolett
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Pusztaszabolcs

90 m2alapterület
4szoba
állapotú
1200 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Referens: MN/95760
CSALÁDI HÁZ ELADÓ PUSZTASZABOLCSON!!

2 fürdőszobával és két konyhával rendelkezik!!

A 90 m2 ingatlannak két külön bejáratú lakórésze van, az egyik 69 m2 a másik pedig 21 m2. Fedett teraszon keresztül juthatunk be a házba. A nagyobb lakórészben található előszoba, 3 szoba, konyha, étkező közlekedő, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.

A kisebbik lakórészben szintén van egy konyha étkezővel, fürdőszoba wc-vel és egy szoba. Vegyes falazatú szigetelt ház, nyílászárói részben korszerűekre vannak cserélve.

A fűtés gáz konvektoros, 2 db klímát is adnak a házhoz, csak fel kel szereltetni. Az elektromos vezetékek részben ki vannak cserélve.
Jó állapotú ólak és egy 15 m2-es műhely lehetővé teszi hogy a ház új tulajdonosa állatokat tartson, de akár tárolóként vagy barkácsműhelyként is kiválóan hasznosíthatók a melléképületek.

A házhoz tartozik egy 10 m2-es pince, füstölő és ásott kút.

Az udvar szép rendezett, nagyon pozitív kisugárzású. Hátsó kapu van a telek végében ahol egy kis ösvény található és sűrű növényzet, kimondottan falusias hangulatú, ahol a csend és nyugalom uralkodik!

Pusztaszabolcs városa egy folyamatosan fejlődő település, vasúti csomópont, percek alatt elérhetőek az M6, M7 autópályák, kiváló fekvésű az ország szívében helyezkedik el ! 2 játszótér, mentő- és tűzoltóállomás, étterem, 2 óvoda, általános és középiskola is megtalálható!

Hívjon bizalommal bármikor további információkért!!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023