Pomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi házPomáz eladó családi ház
Pomáz eladó családi ház
27 500 000 Ft
572,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Pomáz eladó családi ház
Pomáz eladó családi ház
27,5 M Ft
572,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 225 6288
ReferensPálmai Judit
Telefonálok

Eladó családi ház
Pomáz eladó családi ház

48 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
619 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pomázon csodás zöldövezeti környezetben kínálunk eladásra egy 48nm-es, 2 szintes, 2 szobás házat 619nm-es telekkel, külön bejáratú 10nm-es pincével.

A rendezett, gondosan karbantartott, ősfás telek zárkerti besorolású, a rajta lévő épület lakóházként funkcionál, amit 2020-ban felújított a tulajdonos.

A betonalapra épült könnyűszerkezetes házon homlokzati és tetőszigetelés történt, ezenkívül műanyag hőszigetelő nyílászárók, konyhában új konyhabútor (villany tűzhellyel-sütővel) lett beépítve továbbá hideg-meleg burkolatok is cserélve lettek.

A ház fűtése jelenleg nem megoldott, elektromos fűtés, esetlegesen a hűtő-fűtő klíma felszerelése javasolt és gyors megoldás lehet.

Az alsó szinten egy konyha, nappali és a fürdő helyiség, a felső szinten egy nagyobb szoba és loggia található.

A telken külön pince, melléképület, ásott kút, derítő és villany áll rendelkezésre. Öt gépkocsi beállásra van lehetőség.

Az ingatlan nem hév állomás közeli, azon érdeklődőknek javaslom aki város zajától távolabb, csendes zöldövezetben szeretné megtalálni új otthonát és autóval rendelkezik.

Várom szíves hívását!

Bővebb információk, és egy személyes találkozó miatt keressen bizalommal.

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Hívjon bizalommal: Pálmai Judit

Szívügyünk az otthonod!

Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.


  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021