Eladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobásEladó, Pócsmegyer, 3+1 szobás
Eladó, Pócsmegyer, 3+1 szobás
94 900 000 Ft
825,2 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Eladó, Pócsmegyer, 3+1 szobás
Eladó, Pócsmegyer, 3+1 szobás
94,9 M Ft
825,2 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 20 622 8111
ReferensFülöp Adrienn
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Pócsmegyer, 3+1 szobás

115 m2alapterület
3 és fél szoba
584 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

ENERGIA TAKARÉKOS INGATLAN, KEDVEZŐ REZSI DÍJAK......

Pócsmegyer, Surány területén csendes, hangulatos utcában kínálok eladásra egy 115 m2 es, igényesen megépített , egyszintes családi házat.
A ház 2020 ban könnyűszerkezetes technológiával épült, a belső terek hangulatát, harmóniáját fokozza az építkezés során beépített burkolatok minősége és színvilága.
A házba lépve egy kényelmes előszobába érünk innen nyílik egy vendég mosdó és egy másik ajtón a nappali, konyha, étkező egyben. Innen tovább haladva egy tágas világos közlekedőn, nyílik két hálószoba, egy épített zuhanyzós fürdőszoba kézmosóval, wc vel és bidével, egy gardrób szoba (aminek ablaka is van így akár tökéletes lehet dolgozó szobának, vendég szobának vagy kisebb gyerek szobának is), valamint egy mosó konyha ahol a gépészet is helyet kapott.
A házhoz két terasz is tartozik, az egyik a konyhából nyílik mely nyitott, déli fekvésű ( itt egy esetleges pergola kialakításának előkészületei megtörténtek). A másik terasz a ház mögött terül el, a közlekedőből és az egyik hálószobából lehet kilépni. Ez a terasz fedett és tetőszerkezete egybe épült a házzal, ezért igény esetén beépíthető.
A ház könnyűszerkezetes, alaposan körbe szigetelt (ennek köszönhetően az éves fűtés számla 40-45 ezer forint.), a tető cseréppel fedett. Három rétegű műanyag,redőnyös nyílászárók lettek beépítve. A vizes blokkok és az előszoba kerámia lappal burkolt, a többi helység pedig laminálttal.
A fűtésről gáz cirkó gondoskodik, a szobákban radiátoros hőleadókkal a többi helységben padló fűtés formájában. H tarifa kiépítése megtörtént. Beépítésre került 3 darab hűtő fűtő klíma is valamint riasztó rendszer gondoskodik a biztonságáról..
A ház rendkívül világos, egész nap körbe süti a nap, a terek tágasak melynek érzetét tovább fokozza a 2,80 méteres belmagasság.
A ház egy 584 m2 es összközműves, sík telken fekszik, igényesen körbe kerített, a kertben több autó számára is megoldható a parkolás, a kapuk elektromos előkészítése megtörtént. A kinti terek egy részét igényes térkővel burkolták. Valamint egy hatalmas dió fa biztosít kellemes árnyékot a nyári melegekben..A kert locsolása öntözőrendszerrel történik.

Pócsmegyer egyre népszerűbb, Budapest közelsége a jó levegő, és a Duna vonzza a családokat. Óvoda, iskola, játszóterek, orvosi rendelők, posta, gyógyszertár, minden megtalálható amire a hétköznapi élethez szükség van. a szigeten számos sportolási lehetőség elérhető, termelői piac, és barátságos emberek..
Bővebb információért hívjon bizalommal a hét minden napján..

  • gáz (cirko)
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023