Családi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteres
Családi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteres
54 900 000 Ft
473,3 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteres
Családi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteres
54,9 M Ft
473,3 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 20 622 8111
ReferensFülöp Adrienn
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Családi ház eladó Pócsmegyer, 116 négyzetméteres

116 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
780 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Pócsmegyer Ó falu részén eladásra kínálok egy nagyon sok oldalú, sok lehetőséget magába rejtő ingatlant.

Az itt található tornácos parasztház hasznos lakóterülete jelenleg 74 m2-es,ami egy konyhából, spejzból, étkezőből, két szobából,egy dupla zuhanyzós fürdőszobából, wc ből és egy nagyobb előtérből áll, amit jelenleg dolgozó szoba ként használnak.

A ház az 1940 es években épült téglából, amit szerető tulajdonosai folyamatosan karban tartanak.A nyílászárókat korszerű, szúnyoghálóval ellátott fa nyílászárókra cserélték, a villanyvezetékeket is cserélték, bevezették az ipari áramot,a legfontosabb talán, hogy a ház alapozása betonbölcsővel megerősítésre került, így szerkezetileg a ház jó állapotban van. A tető is rendezett a kéményeket újra építették.
A házból két helyről is a tornácra léphetünk, de a fő bejárat még impozánsabb lett, mert egy közel 20m2 es fedett terasz került megépítésre ami további kellemes környezetet biztosít a lakók számára.
A tulajdonosok nagyon vigyáztak arra, hogy a ház hagyomány őrző jegyei megmaradjanak, ami csodásan vissza köszön a felhasznált burkolatokról a gyönyörű famunkákról, bútorokról,tárgyakról..
A ház fűtése jelenleg két gyönyörű cserépkályhával megoldott, melynek egyike sütésre is alkalmas.
Igény esetén a gáz az utcában megtalálható.

A telken épült egy 73 m2 es, jelenleg nyitott fészerként használt épület, aminek a tető tere igény esetén beépíthető, amivel újabb életteret nyerünk aminek a hasznos területe 42m2. A tető déli fekvésének köszönhetően akár napelem is rakható rá, és a tető szerkezete is kellően megerősített,hogy elbírja azt.
A házhoz további mellék épületek is tartoznak, ahol kinti élés kamra, pince, padlás és egy újszerű istálló is található.
A kert hátsó része termő gyümölcsfákkal színesített..

Az ingatlan nagyszerű helyen fekszik, mert az óvoda, iskola, játszótér, posta,élelmiszerbolt, gyógyszertár könnyedén elérhető.
Pár percnyi sétára található a gyalogos komp amivel könnyedén Leányfalura juthatunk, ahol remek busz közlekedés van..
A település malom-alom tanuló közösséggel is büszkélkedhet..

Ha szeretne a festői szépségű Dunakanyarban élni, egy kedves, rendezett településen ahol még figyelnek egymásra az emberek és szereti az autentikus épületeket várom szíves hívását..

  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020