Pilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcábanPilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcában
Pilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcában
29 900 000 Ft
398,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Pilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcában
Pilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcában
29,9 M Ft
398,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 443 0991
ReferensSchwikker Judit
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Pilisjászfalu eladó családi ház a Hóvirág utcában

75 m2alapterület
2szoba
állapotú
814 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó családi ház a fő úttól nem messze csendes utcában önálló családi ház . A telek 814 m2 sík,gondozott ,rendezett ,rengeteg gyümölcsfával,és bőségesen termő szőlővel.
Tisztelt Érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget kínálni ingatlankeresésében, így amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, készséggel adok további információt és megmutatom Önnek ezt, vagy bármelyik, a Dunahouse kínálatában megtalálható és az elképzeléseinek megfelelő ingatlant.
Amennyiben a vásárlás feltétele, hogy meglévő ingatlanát eladja, abban is segítségére leszek. Irodánk díjmentes hiteltanácsadással, teljes körű ügyintézéssel, lakásbiztosítással és egyedi kedvezményekkel áll rendelkezésére!
Hívjon, hogy segíthessek!

Érdeklődését a es telefonszámon, vagy a email címen várom.

Referencia szám: HZ523580

  • gáz (konvektor)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020