Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában
Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában
36 900 000 Ft
550,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában
Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában
36,9 M Ft
550,7 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 488 7784
magánszemélyKolozsvári Zita
Telefonálok

Eladó családi ház
Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában

67 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
tégla építésű
1182 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hej, hely!
Amikor az emberek házat vesznek, egy kicsit új életet is szeretnének. Jobbat vagy másmilyent, mint az előző volt. Szerethető, vállalható, lakható, privát univerzumot. Milyen a jó hely? Budapest agglomerációjában az, ami a munkahelytől és az iskolától úgy is megközelíthető, hogy ne nagyon kelljen átszelni a várost. Piliscsabától 40 perc a Nyugati pályaudvar vonattal, ami tiszta és csendes, kiszámítható, óránként kétszer indul. Klotildliget barátságos, a telek előtti kőrisek, tölgyek időtlenül kedves, kéktúrás emléket idéznek. Hogy itt lakni is lehet, nem csak hétvégén kiruccanni a zöldbe?
Vadromantika, illatok és színek tobzódása a kert, melybe fészekként ágyazódik be a ház, ami egykor nyaraló volt. Mára komfortos, családi házzá vált, két emberre szabva. Az épület nyitott szemekkel tekint a tájra, mert ez a zöldellő paradicsom nem is kert, hanem egy sziget, ahová pihenni tér haza az ember. Az emelet panorámaüveg homlokzata elkápráztatja a bent élőket, természetfotós szemmel követhető az évszakok változása, a csendes utca távoli háztetői emlékeztetnek csak arra, hogy nem egy botanikus kertben vagyunk valahol Angliában, hanem otthon, édes otthon.
A telek közepén rejtező ház teljes intimitást biztosít, ablakai egy belső tájra nyitottak, lombfakadás után már lehet is száműzni a függönyöket. Terei logikusan kapcsolódnak, szelíd négyzetméterekkel, kuckós, barátságos atmoszférával. Sok szép ház van a környéken, kedves emberekkel. Az ingatlan páratlan érettségét a kertnek köszönheti, ami sok-sok türelem, idő és odaadás gyümölcse, a ház képlékeny, alakítható adottságai jó lehetőséget kínálnak állandó lakhatásra vagy terápiás, művészi munkára. Nyaralóként ideális, de testét meg lehet nyújtani, s akkor egy nagyobb család számára is meghitt és praktikus otthonná válhat.

Mer vállalni egy életre szóló kalandot? Vágyai szerint él? Szép és igényes házat bárhol találhat az országban. Ősfák közötti fészket viszont csak nagyon kevés helyen.

Piliscsaba legszebb kertje.

  • komfortos
  • gáz (cirko)
  • keleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 1. emelet
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019