Családi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteres
Családi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteres
30 900 000 Ft
237,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteres
Családi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteres
30,9 M Ft
237,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 674 4469
ReferensTeller Ágnes
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Pilis, 130 négyzetméteres

130 m2alapterület
4szoba
állapotú
600 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pilisen alkalmi áron eladó egy otthonos, több generáció együttélésére is alkalmas, 130 m2-es sarokház 600 m2-es telekkel.
Négy szobás tégla épület gáz konvektoros és fa kandallós kiegészítő fűtéssel, a fürdőszobában gáz bojler található, a tetőszerkezet 2 éve lett teljesen felújítva, jó minőségű cserepek kerültek fel.
Az utcáról az alsó szinten a vendéglátó üzleti helyiségbe lépünk. Ezen a szinten van 2 db különálló toilett. Innen vezet tovább egy előtér, szalon, ahonnan 2 egymásba nyíló barátságos szobába léphetünk, szép kandallóval.
A konyha viszonylag nagy, világos, igény szerint felújításra szorulhat a kádas fürdőszobával egyetemben.
A felső szint is a vendéglátóipari üzlethez tartozott, a nagy tér teljesen egyben van, egy kis fantáziával külön lakrész alakítható ki, kettő mosdó zuhanyzóval és kis erkély szolgálja a kényelmünket.
A házból kilépve a nyári konyha és a tároló kisház közrefogásával egy intim kertrészt találunk, melyet nagyon szépen ki lehet alakítani, akár egy mediterrán hangulatú pihenő terasszá.
Most is megvan a bája ennek a térnek, de rendezésre szorul. Az utcafronti nagy kertrészhez a gazdálkodó épületeket elhagyva jutunk, ahol régi istálló és állatok tartására alkalmas ólak vannak.
A telek alkalmas gazdálkodásra, növények termesztésére és állatok tartására is.
A környék nagyon csendes, annak ellenére, hogy a vasútállomás viszont elég közel van. A szomszédok barátságosak, segítőkészek.
Ez az ingatlan nagy lehetőséget rejt vállalkozóknak, összeköltözőknek, nagy családosoknak, némi anyagi ráfordítással csodálatos, meghitt otthon varázsolható belőle.
Hívjon bennünket, jöjjön el, győződjön meg róla személyesen!
Irányár: 30,9mFt
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: hazikoponthu

Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!

HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.

20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!

HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023