Pilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi ház
Pilis eladó családi ház
34 500 000 Ft
228,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Pilis eladó családi ház
Pilis eladó családi ház
34,5 M Ft
228,5 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 365 8276
ReferensPilis Home Ingatlan
Telefonálok

Eladó családi ház
Pilis eladó családi ház

151 m2alapterület
4szoba
állapotú
726 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Pilis telepi részén az állomástól kevesebb, mint 10 perces sétára található az ingatlan. Iskola, óvoda, bolt 5 percen belül megközelíthető.
A téglaépület hasznos alapterülete 151 nm, melyből 69 nm lakórész, 82 nm kétszintes üzlethelyiség. Az üzlethelyiség hasznosítható lenne kávézóként, étteremként, cukrászdaként, ezekből ugyanis mindből teljes hiány van Pilisen. Azonban, ha mégsem vállalkozásban gondolkodik, lehetséges belőle kialakítani egy különálló lakrészt is, így két generáció együtt, de mégis különélésére is alkalmas az ingatlan. A kialakított lakórész 2 szoba, konyha, fürdő, közlekedő, előtér, külön WC helyiségekből áll. Az üzletrész mindkét szinten mosdókat, a földszinten 30 nm-es, az emeleten 38 nm-es közösségi teret foglal magába.
A kert 726 nm-es. Az udvaron nyárikonyha, tároló, istálló és egy hatalmas pince segítheti a gazdálkodást, illetve a vállalkozást.
Az ingatlan összközműves, a kert locsolása fúrt kútról megoldható, így költséghatékonyabb. A melegvíz ellátásról és a fűtésről gáz kombi cirkó gondoskodik, de alternatív fűtési módként egy kandalló is rendelkezésre áll.
Az ingatlan hitelezhető. Amennyiben ezzel a finanszírozási formával szeretné megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézéssel tudja önt segíteni.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023