Pilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi ház
Pilis eladó családi ház
39 900 000 Ft
570 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Pilis eladó családi ház
Pilis eladó családi ház
39,9 M Ft
570 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 365 8276
ReferensPilis Home Ingatlan
Telefonálok

Eladó családi ház
Pilis eladó családi ház

70 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
1082 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Nemcsak a használt autókra igaz állítás, hogy ha csak egy tulajdonosa volt korábban, nagyobb a valószínűsége, hogy jobb állapotban lehet hozzájutni, mintha több tulajdonos is „leharcolta” volna. Abszolút igaz ez erre az ingatlanra is. Hiszen mostani tulajdonosa építtette, teljes szeretetével óvta állagát, majd néhány évvel ezelőtt korszerűsítette és felújította, így megvásárlója egy igazán remek ingatatlanhoz juthat!
Pilis telepi részén, csendes, nyugodt utcában található az ingatlan. Állomás, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár 10 percen belüli sétával elérhető.
Az 1082 nm-es telken egy 70 nm-es, 2 szobát, előteret, konyhát, spejzet, étkezőt és fürdőt, kazánházat magába foglaló lakóház kapott helyet. A ház vegyes falazatú. A főfalak rakott sárfalból, a közfalak téglából épültek. A lakóház mellett egy 15 nm-es gázfűtéses melléképület található, mely nyári konyhaként, vagy akár egy vállalkozás helyszíneként is hasznosítható.
A lakóház mellett épült egy autó beállására alkalmas garázs, mely alatt pincét alakítottak ki. A garázs konvektorral fűthető, sőt még a víz is be van vezetve.
A lakóház kb.8 éve lett felújítva, mely során az ablakok műanyagra lettek cserélve, új szúnyoghálóval és alumínium redőnnyel. A két utcai szobán a redőny elektromos működtetésű. A szobákban légkondicionáló is fel lett szerelve, mely hűtő funkciója mellett fűtésre is alkalmas, így az épület rezsije nagyon gazdaságos, hiszen a gázfűtés és a vegyes tüzelésű kazán mellett elektromos árammal is fűthető. A felújítás során a villamos hálózat át lett vezetékezve az épületen belül, illetve a vízvezetékek is ki lettek cserélve. Kívülről pedig a ház teteje új cseréphéjazatot kapott.
Az ingátlan összközműves, gáz, víz, villany, csatorna be van vezetve. Locsolására fúrt kút is rendelkezésre áll. A kertben egy csodálatos halastó is helyet kapott, mely különleges dísze az ingatlannak. A kertben dió-, meggy-, és cseresznyefa lett ültetve. Amennyiben szeretne állatot tartani, ennek megvalósításához ólak is rendelkezésre állnak.
Az ingatlan hitelre és CSOK-ra alkalmas. Amennyiben ezekkel a finanszírozási formákkal szeretné megvásárolni, irodánk ingyenes, bankfüggetlen ügyintézéssel tudja ebben segíteni.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • parkolás garázs

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023