Eladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobásEladó, Penc, 2 szobás
Eladó, Penc, 2 szobás
21 900 000 Ft
288,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó, Penc, 2 szobás
Eladó, Penc, 2 szobás
21,9 M Ft
288,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 564 2599
ReferensMagyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó, Penc, 2 szobás

76 m2alapterület
2szoba
állapotú
447 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó családi ház Pencen!

Penc gyönyörű panorámával körülvett részén eladóvá vált egy jól karbantartott, takaros, a főúttól egy utcával feljebb lévő családi otthon. A veranda részt kellemes előtérré alakították téglából 2006-ban, a ház eredeti állapotában vályogból készült, így kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik.
A gang és a régi rész között üvegtéglából készült berakások gondoskodnak a természetes világításról.
A ház tartozéka a jól pakolható, kiváló állapotú, sok férőhellyel rendelkező beépített konyhasor.

Az ingatlan alapterülete 76,5 m², egy 20 m² feletti szobával, hálóval, konyhával, tárolóval, kádas fürdővel, mosókonyha résszel, gazdasági épülettel és fedetlen felszíni lebetonozott beállóval rendelkezik.

A ház fűtését gáz cirkó biztosítja, helytakarékosság okán a tulajdonosok eltávolították a cserépkályhát, de adott a lehetőség az alternatív fűtés kialakítására.

Az ingatlanban a közművek közül a víz, a villany és a gáz bevezetésre került, a szennyvíz elvezetése emésztőbe történik.

A 447 m²-es udvar kuriózuma egy hangulatos, kellemes hőfokú, tárolásra kiválóan alkalmas régi pince. A méretéből adódóan könnyen karbantartható terület kitűnő lehetőséget nyújt pancsoló-homokozó rész, kerti sütögető kialakítására. A terület kis utcája, elhelyezkedése adott a kellemes privát szféra kialakítására, ugyanakkor nem esik messze a központi résztől. Így a nyugodt, csendes otthon légköre és a közeli centrum kényelme is egyszerre élvezhető a tulajdonosok számára.

A település megfelelően ellátott, bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, általános iskola, benzinkút és posta is a közelben található.

Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető: a 312-es zónázó busz járattal, mely a Nógrád megyei Rétsági járás néhány települését (Nézsát és Keszeget) és a Pest megyei Váci járás két települését (Penc és Rád) köti össze Budapesttel. Vác irányából pedig a 338-as járattal is hamar elérhetjük a települést.

Irányár: 21.9 M Ft


Az ingatlan akár hétvégén is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban!

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásnál:
- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingatlan tanácsadás

  • komfortos
  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020