Penc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi házPenc eladó családi ház
Penc eladó családi ház
26 300 000 Ft
309,4 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Penc eladó családi ház
Penc eladó családi ház
26,3 M Ft
309,4 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 70 564 2599
ReferensMagyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Penc eladó családi ház

85 m2alapterület
2szoba
állapotú
2006 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó családi ház Pencen!

Kivételes ajánlat!

Penc gyönyörű panorámával körülvett részén eladóvá vált egy jól karbantartott, takaros, központi helyen lévő családi otthon. A ház 1960-as években vályogból készült, a bejárattal közvetlen kapcsolatos részét téglából emelték helyet adva az előszoba résznek.

Az ingatlan alapterülete 85m², két 20 m² feletti szobával, ebédlővel, konyhával, dupla előszobával, tárolóval, zuhanyzós fürdővel, gazdasági épülettel és külön garázzsal rendelkezik.

A házban elhelyezett nagy ajtónyílások, az ebédlő felé pulttal nyitott konyha nagymértékben növelik a tágasság és levegősség érzetét, a világos és természetes színek pedig barátságos és otthonos légkört teremtenek.

A ház fűtését gáz cirkó biztosítja, de kellemes meleget teremthetünk télen a használatban lévő fatüzelésű cserépkályhával is.
Az autó tárolására alkalmas méretes garázs 20 m² alapterületű, téglából épült, jó állapotú csakúgy, mint a hozzá kapcsolódó tároló helyiségek.

Az ingatlanban bevezetésre került a víz, villany, gáz, a csatornát pedig emésztő helyettesíti.

A ház bútorozatlanul eladó, ami alól az oda készített konyhabútor a kivétel.

A 2006 m²-es udvar és kert egyik gyönyörű részlete egy igényesen kialakított kis halastó tavirózsákkal. Ráadás, hogy az örökzöldekkel, díszfákkal, diófákkal rendelkező szép léptékű területet, Penc dombságainak csodálatos tájképe övezi.
A település jól ellátott, található bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, általános iskola, benzinkút és posta.

A település tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, a 312-es zónázó busz járattal, mely a Nógrád megyei Rétsági járás néhány települését (Nézsát és Keszeget) és a Pest megyei Váci járás két települését (Penc és Rád) köti össze Budapesttel. De Vác irányából a 338-as járattal is hamar elérjük a települést.

Irányár: 26.3 M Ft


Az ingatlan akár hétvégén is megtekinthető, előre egyeztetett időpontban!

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásnál:
- Ingyenes hiteltanácsadás
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingatlan tanácsadás

  • komfortos
  • egyéb fűtés
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020