Pécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcábanPécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcában
Pécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcában
29 900 000 Ft
427,1 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Pécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcában
Pécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcában
29,9 M Ft
427,1 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 70 393 4191
ReferensMolnár Miklós Kristóf
Telefonálok

Eladó családi ház
Pécsi eladó családi ház, 3 szobás, a Mázsaház utcában

70 m2alapterület
3szoba
állapotú
947 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Családi ház eladó!

Az ingatlan Pécs-Vasason található, ami egy ikerház egyik felét képezi. A 947nm-es telekre egy 70nm-es lakóház és egy 10nm-es melléképület került megépítésre melyhez udvar és kert tartozik, ami erdő közeli környezetben található. A ház fedésére mázas ZSOLNAY cserép került, ami jelentős értéket képvisel az ingatlanon. Az épület téglaépítésű, Kelet-Nyugat tájolású, melynek fűtését egy víz teres kandalló adja. Felfújás részben megtörtént, cserélve lettek: villanyvezetékek, vízvezetékek, hideg burkolatok és a nyílászárók. Konyha, fürdőszoba, WC teljes körűen felújítva. Belső terei: előszoba, amerikai konyhás nappali, kettő hálószoba, fürdőszoba, wc, mosókonyha. Igény szerint beton födémes tetőtér beépíthető. Parkolás 2 autónak megfelelő hely a ház előtt.

Könnyen megközelíthető az ingatlan közelben buszmegálló, rendszeres helyijárat közlekedés van Pécsről. Amennyiben megtekintené az ingatlant, vagy további információra van szüksége, kérem hívjon a megadott telefonszámon. Hívását a hét minden napján fogadom.

Az OTP INGATLANPONT teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A megvásárolni kívánt ingatlan finanszírozásához a Babaváró kölcsönt, a kedvezményes hitelkonstrukciókat helyben tudjuk intézzük. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést, az energetikai tanúsítvány elkészítéséhez energetikust biztosítunk, segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézésben az ajánlattételtől a birtokba lépésig.
Ref.: M230999

  • összkomfortos
  • házközponti

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023