Pécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi ház
Pécs eladó családi ház
57 900 000 Ft
218,5 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Pécs eladó családi ház
Pécs eladó családi ház
57,9 M Ft
218,5 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 70 575 8713
ReferensBrezniczky Norbert Sándor
Telefonálok

Eladó családi ház
Pécs eladó családi ház

265 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
540 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy tágas, 265 m2-es, 3 szoba + nappalis, 2 szintes családi ház, 540m2-es telken a Hársfa úton, Pécs egyik kedvelt környékén.

Az ingatlan kialakítása több szempontból is előnyös lehet! Mivel ipari árammal is el van látva így lehetőséget kínál, hogy vállalkozását otthonról működtesse! A felső szint az otthont biztosítja, az alsó szinten pedig kialakítható például: fitness terem, wellness, asztalos műhely, nyomda, autófényező, étterem, egészségügyi központ stb. Vagy az alsó szint a műhely, a felső szint a bemutató terem.

Amennyiben otthonban gondolkodik, így egy nagyobb családnak is ideális választás lehet! Elrendezésének köszönhetően az alsó szinten otthonába viheti a wellness-t, ugyanis edzőterem, szauna, játszórész is kialakítható! Az épület mögött egy kis melléképület is található, mely ideális lehet nyári akár konyhának is!

Továbbá az épület 3 lakásos társasházzá is alakítható!

Helységei:
Alsó szint: dupla garázs, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 1 szoba, 2 előtér, melléképület.
Felső szint: amerikai konyha + étkező, 3 szoba, gardrób, WC, nappali, fürdőszoba.

A lehetőségek száma végtelen! Ha további információra vagy a megtekintésre lenne kíváncsi, kérem, lépjen kapcsolatba velünk. Ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024