Pécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi házPécs eladó családi ház
Pécs eladó családi ház
52 000 000 Ft
530,6 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Pécs eladó családi ház
Pécs eladó családi ház
52 M Ft
530,6 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 20 911 1118
ReferensLászló Nikolett
Telefonálok

Eladó családi ház
Pécs eladó családi ház

98 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
1656 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a Veterán utcában (zsákutca) egy kitűnő adottságú, 98 nm-es családi ház, mely egy 1656 nm-es, csodálatos panorámával rendelkező, szépen karbantartott telken helyezkedik el. A kertet virágok, tuják, gyümölcsfák teszik hangulatossá.
Kitűnő választás lehet Önnek, ha szereti a csendes otthon nyugalmát, a zöld környezetet és a csodaszép kilátást a Mecsekre, de nem szeretne a várostól nagyobb távolságra költözni.
A főépület egy folyamatosan karbantartott, jó elrendezésű, ház, mely az elmúlt években új, betoncserepes tetőt és új csatornákat is kapott. A műanyag nyílászárók mellett szúnyoghálós redőnnyel is felszerelt. A ház nyugati fala 10cm-es szigetelést kapott, a födémen 20cm-es terwolin réteg biztosítja a meleg megtartását.
Helyiségek:
Előszoba - 6 nm- járólapos
Amerikai konyhás nappali - 40 nm - járólapos
Fürdőszoba - 7 nm - járólapos
Két egymásból nyíló szoba - 20 és 25 nm - szalagparkettás

A melléképületben található a KÉT autónak elegendő garázs, mely 33 nm és még két, jelenleg tárolónak használt, egyenként 11 nm-es szoba, melyek akár külön lakrésznek is átalakíthatók. A melléképület 30 nm-es padlástere pakolható, a tető itt is betoncserepet kapott, új csatornákkal. A garázsba elektromos kapun keresztül lehet beállni az utcáról.

Az ingatlan távfelügyeleti riasztóval felszerelt.
A telket végig aszfaltos úton lehet megközelíteni a Muskátli utca felől.

A buszmegálló és a háziorvos is 500 méteren belül van, közelben iskola, óvoda, Lidl, Tesco, Aldi és gépjárművel 10 perc a belváros.

Drón felvétel ezen linken elérhető:


Hívjon mielőbb, hogy meg tudja tekinteni!

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021